Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tiffe


#2

Millen sa for siden:

God morgen. På vei til jobb. Snart kaffe.


#3

Eia sa for siden:

God morgen. God nyhet på jobb i går ettermiddag som gir oss store muligheter. Jeg nyter beskjeden med god kaffe hjemmefra, før jeg iler ut i produksjonen igjen. :høysesong:


#4

Stompa sa for siden:

Jeg har spist hotellfrokost alene, Frøkna faster. Snart avgang i retning Ekeberg. Operasjon på Idrettens Helsesenter i formiddag. Jeg må si at det går betraktelig fortere i det private enn jeg er vant til fra offentlig helsevesen i ikke-akutte situasjoner.


#5

Stompa sa for siden:

I natt vant forøvrig Darren Criss Emmy. Jeg skjønner at jeg er den eneste i Norge som 1) fortsatt er opptatt av Glee og 2) digger DC, men jeg er til gjengjeld såpass blodfan at jeg nesten gråt en skvett av glede. :rørt:


#6

Pamina sa for siden:

Du er ikke helt alene, jeg gråt riktignok ikke, men jeg gledet meg veldig over seieren hans, Stompa.

Hilse masse til Frøkna di! Si i fra om du trenger noe, jeg er ikke så langt unna!


#7

Pappalille sa for siden:

Enkelte mennesker er i overkant kleine. >< Skoleopplegg i dag, og noe blir bare puteflaut.


#8

Maverick sa for siden:

Jeg er på jobb og har kaffe og er ganske blid. :nemlig: Prøver å grave frem litt arbeidslyst også!


#9

celebelen sa for siden:

Siste innspurt før jeg setter kursen mot flyplassen og deretter Hellas. Konsernkonferanse kombinert med et par fridager passer meg helt ypperlig nå.


#10

polarjenta sa for siden:

Jeg er i Bodø, hotell og kurs til torsdag.


#11

Fersken sa for siden:

Skal bare jobbe over lunsj, så skal jeg på også på konferanse. Dog ikke like langt å reise som celebelen, det er vel 10 minutter å gå fra jobb. :knegg:


#12

Toffskij sa for siden:

Jeg har panikkdeadline på to prosjekter samtidig. Yay!


#13

Albertine sa for siden:

Babyen min er 17 år i dag! Hvor ble tiden av?


#14

Blå sa for siden:

Jeg er halvveis i krevende møte som jeg har brukt en del tid på å forberede og vært nervøs for.

Så langt går alt fullstendig strålende. Vi er til og med litt foran tidsplanen og det er jo et under.


#15

Blondie sa for siden:

Jeg har avsluttet maratonundervisning og er nå over i den salige fase hvor elever jobber på egenhånd. :glis: Kaffe må til i denne stund.

Jeg våknet i morges og var skikkelig lerkeblid, jeg hadde nemlig drømt at jeg hadde ferie. Smilet stivnet når jeg kom på at jeg tvert imot har to stressdøgn foran meg. Urettferdig. :mumle:


#16

Albertine sa for siden:

Jeg er skikkelig kvalm og klarer ikke å konsentrere meg om noen ting. Hadde visning på huset i går der det bare var to interesserte, og det har kommet inn et bud på en halv million under takst. Det har vi avslått, og nå er det helt stille. Det er så fælt. :( Vi er så avhengige av å få huset solgt så raskt som mulig, og jeg er frynsete av å tenke på økonomien. Hardt å plutselig være alene.


#17

Matilda sa for siden:

Gratulerer med 17-årsbaby, Albertine! :ballonger: Håper hussalget går i boks snart.

Jeg har kaffe, sjokolade og appelsin, og vurderer å anskaffe et større sjokoladelager på jobb, så jeg kan overleve tirsdagene.

Ellers har vi barnebursdag i helga med foreløpig 3/18 påmeldte, og jeg er dels litt urolig på ungens vegne for at ingen gidder å komme, dels håper jeg at det ikke kommer så mange, så vi kan ha feiringa hjemme.

I det minste er vanningsforbudet i kommunen endelig oppheva, så jeg kan vanne paprika, agurk og chili med slange, og etter hvert vaske drivhuset skikkelig.


#18

Candy Darling sa for siden:

I Paris på 5. dagen, 2 to go. Antall dager med morgenmøte senest 7: 4. Antall jobbmiddager: 5. Antall løpeturer før hanen fiser: 1. Antall minuttet for seg selv utenfor hotellrommet: 30.

Jarra. Glam-life ftw.


#19

millact sa for siden:

Feiret 10-årsdag med 14 gutter. Veldig glad jeg ikke skulle ha de hjemme. Et år til neste år. Alle virket fornøyde og tålte å bli snakket til.


#20

Maverick sa for siden:

Sånn. Da er kvelden brukt til å sparkle en vegg, og male tre andre. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.