Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva slags gardiner og hvilken farge?

#1

Acsa sa for siden:

Jeg trenger gardiner på stua, i hvertfall på den ene veggen hvor det er tre vinduer på rekke og rad. De må ikke være lystette, men de må være sol-i-pc-skjermen-tette.

Veggene er en dempet grønn (tenk en litt rolig naturlig pistasj-aktig), sofaen er lilla, en lenestol er mørk gråsvart. Et par mørkt vinrøde puter. Hvitt tak og tregulv.

Idéer?


#2

Robyn sa for siden:

Fløyelgardiner er jo i tiden og bør derfor være greie å få tak i, og finnes i mange ulike farger. De er ganske tette selv om de ikke er lystette.
Jeg har kjøpt selv i mørkeblå, men de hadde noen flotte i en type okergul som jeg tittet veldig på. Men de passer ikke så godt til det andre her hjemme.
Jeg kjøpte på KID.


#3

Tjorven sa for siden:

Etter sommerens hetebølge, så får jeg nå besøk fra et firma som selger varmeisolerende doble plissegardiner. Siden de ikke har vært på besøk enda, så aner jeg ikke hvor dyrt det er, men jeg kjenner at betalingsviljen er ganske høy.


#4

Maverick sa for siden:

Grønne fløyelsgardiner. :easypeasy:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.