Marla Singer sa for siden:
Jeg blir ikke helt klok av å google. Jeg lager bunnen i dag, skal spises lørdag neste helg. Hva er best? Fryse eller bare oppbevare tørt?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Marla Singer sa for siden:
Jeg blir ikke helt klok av å google. Jeg lager bunnen i dag, skal spises lørdag neste helg. Hva er best? Fryse eller bare oppbevare tørt?
Bluen sa for siden:
Jeg har åpenbart oppbevart en slik i en kaketine - siden 17. mai, kom det for en dag nå nettopp. :knegg: Den så helt normal ut etter drøye 4 måneder. Tror det går veldig fint å oppbevare den tørt i en uke, i alle fall. Ville ikke ha frosset den ned.
Elise sa for siden:
:eek: :lol: :lol:
GinaK sa for siden:
På benken med et kjøkkenhåndkle rundt.
Marla Singer sa for siden:
Haha, Bluen!
Da dropper jeg fryseplanene og oppbevarer tørt. Tusen takk!
apan sa for siden:
Jeg har nettopp frosset en pavlova og kan informere om at det også gikk kjempefint.
Marla Singer sa for siden:
Ok, var det ingen forskjell?
apan sa for siden:
Jeg synes ikke det. Men bunnene mine blir alltid litt varierende uansett, litt ulik tykkelse, litt ulik stek etc.
Marla Singer sa for siden:
Jeg tror det var noen som skrev at den ikke ble seig hvis den hadde vært fryst. Nå vet jeg ikke om den blir seig uansett, siden det faktisk er min første pavlova. (Med lemon curd! :hjerter:)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.