Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg orker ikke rusle på leting - hjelp!

#1

Høst sa for siden:

Junior (straks 8) trenger ny vinterjakke. Han er en frossen liten komfortsak, som trenger noe varmt. Bukser har vi i hopetall etter Vesla, så det er bare jakken vi trenger. Bor slik til at den bør være både vann, vindtett og varm.

Hva kjøper jeg? Greit kjedebutikkutvalg i byen, helst noe vi kan kjøpe der. Han liker gjerne litt farger. :)


#2

millact sa for siden:

Didriksons eller Polarn.


#3

star sa for siden:

Vi har vært godt fornøyd med Polarn. :jupp:


#4

frukt sa for siden:

Lindex eller Kaphal om det skal være billig. Obs pleier og å ha godt utvalg. Eller Stormberg.


#5

Høst sa for siden:

Vi har vært fornøyd med både Stormberg og Didrikssons tidligere, men kanskje vi skal prøve Polarn denne gangen? De har fine farger...

Vi bor slik til at vi må prioritere å legge litt penger i ytterklær og skotøy, mye vær innimellom. :)


#6

Einhyrningur sa for siden:

Vi har en Didriksen-jakke som er favoritten her.


#7

My sa for siden:

Både Cubus og Name-it har noen veldig flotte vinterparkaser akkurat nå, i mørk gul, med pels på hetta. Faller sikkert i smak hos en som liker litt farger. Name-it har vi hatt flere ganger og vært fornøyd med. Ene jenta har også hatt vanntett vinterparkas fra Cubus som har vart i alle fall to vintre, og den er også visstnok veldig varm. Hun er en frossenpinn, så jeg tror henne når hun sier det.

www.nameit.com/no/no/ni/kids---6-12-ar/yttertoey/jakker/kids-snow08-funksjonell-vinterjakke-13154394.html?cgid=ni-kids-outerwear-jackets&dwvar_colorPattern=13154394_GoldenOrange

cubus.com/no/p/baby-og-barn/yttertoy/parka/7220217_F190

Den fra Name-it har vannsøyle 8000mm, og den fra Cubus har 3000mm, så den er ikke like vanntett.


#8

veobra sa for siden:

Jeg vil også dra frem parkas fra Cubus. Vi har bare hatt den en halv sesong så erfaringen er ikke all verden. Eieren har brukt den mye også i lek og den har fungert supert. Det var både kaldt og mye små og denne fungerte supert.


#9

star sa for siden:

Åhhh, de gule hadde minsten digga. Men han har 2, eller er det 3, vinterjakker. :knegg: Arv og bruktkjøp. En dunjakke fra Cubus er favoritt, kjøpt brukt.


#10

Høst sa for siden:

De gule var kjempefine, og sikker noe han ville likt! Da setter jeg Name-it og Cubus øverst på listen sammen med Polarn, og så får jeg kikke på det på lørdag. Tusen takk! :)


#11

Galathea sa for siden:

Hvis du ikke allerede har kjøpt så kan jeg slutte meg til Didrikson. De pleier å ha fine farger, god kvalitet og slitesterk, og mange av jakkene har såkalt "extend size", man kan klippe opp en søm og forlenge armene, og vips så varer jakken en sesong til :-)


#12

Høst sa for siden:

Takk for alle tips, og jeg signerer gladelig på flere av de, blandt annet Didriksson - vi har hatt dresser derfra som har vært gull som extended size.:)

Men, når jeg kom på Name it for å se på den gule med 8000 søyle, så hadde de en mørk grønn parkaslignende sak med 10000 søyle! Denne;

www.nameit.com/no/no/ni/name-it/inspiration/name-it-kids-boy-new-arrival/kids-snow10-funksjonell-vinterjakke-13154405.html?cgid=ni-kids-boy-new-in&dwvar_colorPattern=13154405_ForestNight[url="https://www.nameit.com/no/no/ni/name-it/inspiration/name-it-kids-boy-new-arrival/kids-snow10-funksjonell-vinterjakke-13161055.html?cgid=ni-kids-boy-new-in&dwvar_colorPattern=13161055_Black"][/url]

:)


#13

My sa for siden:

Ja, den har jeg sett på, den er nydelig! :hjerteøyne: Mye finere farge i virkeligheten enn på bildet, og faktisk mykere enn den gule. Jeg har tenkt til å foreslå dette for yngstejenta, hvis hun trenger ny vinterjakke. Den treffer godt i hennes smak.

#14

Nera sa for siden:

Vi endte på PoP for niåringen, og vi har jo veldig MYE vær å håndtere her oppe. Hun endte opp med rosa, men de hadde også en dus turkis og sikkert flere farger.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.