Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fryse kakedeig?

#1

Stompa sa for siden:

Jeg baker tyske Lebkuchen som jeg skal ha med på jobb i morgen i forbindelse med den europeiske språkdagen. Nå har jeg bakt ut 120 stykker - mer enn nok - og har fortsatt nesten halvparten av deigen igjen. :o

Noen som vet om det går an å fryse en sånn deig? Det er en slags pepperkakedeig, men med hjortetakksalt og natron som hevemiddel. Masse, masse honning, masse deilig krydder, og 50/50 hvetemel og rugmel.


#2

frukt sa for siden:

Aner ikke, men jeg hadde glatt gjort det.


#3

Niobe sa for siden:

Ja, det tror jeg går fint.


#4

allium sa for siden:

Jeg fryser ofte cookie-deig, det går helt fint.


#5

Stompa sa for siden:

Da tar jeg sjansen. :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.