Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oppbevaring av sukkerpasta/fondant

#1

Madicken sa for siden:

Jeg har en del sukkerpasta igjen etter kakepynting, og tar gjerne vare på den til neste gang. Er det greit å fryse den? Hvor lenge kan den oppbevares i fryseren? Eller bør jeg kanskje oppbevare den på annen måte enn i fryseren?


#2

Niobe sa for siden:

Den holder seg lenge i tett boks i kjøleskap. Jeg har aldri forsøkt å fryse den.


#3

Charlie sa for siden:

Kan sikkert fryse den, hvorfor ikke. Faren er først og fremst i uttørking. Bare sørg for god og tett innpakning.


#4

Isbjørn sa for siden:

Mener den kan fryses, tror det står på pakken. Eller var det Internet?


#5

Madicken sa for siden:

Det får jeg svar på senere. Det var såpass mye pasta/mange farger, at det ble for plasskrevende å ha det i kjøleskapet, så da frøs jeg det ned.


#6

veobra sa for siden:

Jeg har frosset ned og det har fungert fint.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.