Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er denne sykkelveien i Groruddalen enkelt å finne frem på?


#2

nokon sa for siden:

Eg har sykla den frå Stovner til Østre Aker vei begge veier, og vil seie ja, den er åpenbar og lett å finne. Den går langs idrettsbaner og leikeplasser på Rommensletta, og fram til Grorud stasjon er det godt merka. Eg kjenner ikkje det strekket frå Trondheimsveien og ned til Stovner.

Etter Grorud stasjon, var det dårligare med merking langs Østre Sker vei når eg skulle til Økern. Men viss du skal til Tveita, er det vel naturlig å skrå over mot Furuset der i staden for å fortsette langs Østre Aker vei?


#3

Tjorven sa for siden:

Knerten og jeg har syklet den veien, men bare en gang og jeg var ikke kjent i området. Jeg syntes ikke det var veldig lett å finne frem, men det var veldig fine sykkelstier. Det at det ikke var lett å finne frem ble nok forsterket av at vi tok denne turen for å få knerten flinkere til å sykle i trafikken, og jeg måtte bruke en del av kapasiteten min på å "passe på" ham.


#4

Tjorven sa for siden:

Men jeg er enig med nokon. Hvis du skal til Tveita, så krysser du E6 etter Ikea, og derfra er det jo rett frem.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.