Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Parenthood💕💕

#1

Leandra sa for siden:

MĂ„ bare si til de av dere som ikke har sett parenthood at dere har gĂ„tt glipp av SERIEN med stor S.đŸ’•đŸ€— Jeg begynte Ă„ se pĂ„ den pĂ„ Viaplay for bare noen uker siden. Tenkte jeg skulle kose meg med en serie utiver hĂžsten. SĂ„ oppdaget jeg at den ble tatt av plakaten om noe dager.đŸ˜± SĂ„ nĂ„ har jeg altsĂ„ brukt all fritiden min pĂ„ denne serien😚🙃 Jeg som ikke klarer sitte i ro Ă„ se en hel film engang.. NĂ„ har jeg boksavelig talt grĂ„tt meg gjennom siste sesong😱😊 Synes faktisk at det er trist at det er over, kjenner jo denne familien jeg nĂ„đŸ˜™đŸ˜˜ DrĂžmme familie, sĂ„nn familie jeg alltid har drĂžmt om selv. Sammensveiset og fantastisk. Jaja. FĂ„r riste av meg Braverman familien nĂ„ og komme meg videre med mitt skikkelige liv😂 MĂ„tte bare lufte det litt.


#2

Smash sa for siden:

Min favorittserie. :hjerteĂžyne:


#3

ingling sa for siden:

Den er sÄ fin! Vi har ikke sett de nyeste sesongene, mulig vi mÄ ta en mÄned med Viaplay sÄ vi fÄr sett.


#4

Blondie sa for siden:

Jeg fant den i sommer og liker den godt. Ser den pÄ CMore, der ligger den lenger. Hvor mange sesonger er det?


#5

Nessie sa for siden:

Beryr det den ikke kan sees pÄ Viaplay nÄ?


#6

Leandra sa for siden:

Ja altsÄ, fÞler meg helt tullete her. Bli sÄ opphengt i en serie, voksne damen..:flau::flau: har ikke opplevd maken siden jeg sÄ Downown Abbey for noen Är siden:p Men som tenÄrings mor selv mÄ jeg si at jeg fÞlte meg veldig truffet i mye. Og man kan bare se den pÄ Viaplay i 4 dager til. Derfor min maraton:nikker: Trodde ikke man kunne bli sÄ revet med av en serie:confused::rolleyes:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i trÄden, sÄ kan du gjÞre det her.