Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Parenthood💕💕

#1

Leandra sa for siden:

Må bare si til de av dere som ikke har sett parenthood at dere har gått glipp av SERIEN med stor S.💕🤗 Jeg begynte å se på den på Viaplay for bare noen uker siden. Tenkte jeg skulle kose meg med en serie utiver høsten. Så oppdaget jeg at den ble tatt av plakaten om noe dager.😱 Så nå har jeg altså brukt all fritiden min på denne serien😚🙃 Jeg som ikke klarer sitte i ro å se en hel film engang.. Nå har jeg boksavelig talt grått meg gjennom siste sesong😢😊 Synes faktisk at det er trist at det er over, kjenner jo denne familien jeg nå😙😘 Drømme familie, sånn familie jeg alltid har drømt om selv. Sammensveiset og fantastisk. Jaja. Får riste av meg Braverman familien nå og komme meg videre med mitt skikkelige liv😂 Måtte bare lufte det litt.


#2

Smash sa for siden:

Min favorittserie. :hjerteøyne:


#3

ingling sa for siden:

Den er så fin! Vi har ikke sett de nyeste sesongene, mulig vi må ta en måned med Viaplay så vi får sett.


#4

Blondie sa for siden:

Jeg fant den i sommer og liker den godt. Ser den på CMore, der ligger den lenger. Hvor mange sesonger er det?


#5

Nessie sa for siden:

Beryr det den ikke kan sees på Viaplay nå?


#6

Leandra sa for siden:

Ja altså, føler meg helt tullete her. Bli så opphengt i en serie, voksne damen..:flau::flau: har ikke opplevd maken siden jeg så Downown Abbey for noen år siden:p Men som tenårings mor selv må jeg si at jeg følte meg veldig truffet i mye. Og man kan bare se den på Viaplay i 4 dager til. Derfor min maraton:nikker: Trodde ikke man kunne bli så revet med av en serie:confused::rolleyes:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.