Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

Pelen sa for siden:

Tidlig på jobb i dag.


#3

Eia sa for siden:

God morgen! På jobb, har kaffe og ordre å fakturere. :jupp:


#4

Frk_Fryd sa for siden:

Eldste hadde feber i natt og minsta påstår hun har vondt i magen, så her vurderer jeg ståa over en kopp kaffe før jeg konkluderer.


#5

Fersken sa for siden:

Sitter på stappfull buss. Virker som 1-kroners kampanjen virker så langt. Skal få nødvendig vitaminpåfyll nå på morgenkvisten og så er det å rydde opp i gamle saker på jobb.


#6

Millen sa for siden:

Venter på toget til jobb, og der venter kaffe, frokost og masse å gjøre.


#7

Tjorven sa for siden:

Gårsdagens maratondag ble enda litt brattere enn jeg hadde tenkt, og nå sitter jeg på jobb og venter på at pc’en min skal reinstallere seg. Hipp hurra!

To arbeidsdager og så er det høstferie i England. Det håper jeg blir bra. (Sommerens ferie med 4 familiemedlemmer som vil forskjellige ting var ikke bare avslappende. :sukk: )


#8

Mex sa for siden:

Halv jobb dag, halv studiedag.
Snart 8-åringen var en fryd å ha i hus i går. Ingen krangling med leksene, ingen krangling over leggetid, lekte med den yngre fetteren sin, ute, i nesten 2 timer uten å sutre over at det var kjedelig.. Jeg lurer på om han har blitt overtatt av et romvesen eller noe ..


#9

Blå sa for siden:

God morgen

Maratondag her også. Opp kl. 5. Trening 6.30-7.30. Jobb frem til kl. 17, avsluttet med et tre timers møte der i hvert fall to personer kommer til å være sinte og så leksehjelp til kl. 19. Det er litt sånn at "sove kan vi gjøre i graven".

Men, jeg er i godt humør etter trening og har fått kaffe og youghurt, så så langt er alt i rute.


#10

Trixie sa for siden:

God morgen.
Konferanse idag, med veldig intr tema så det blir nok bra.
Slo hodet kraftig på jobb igår så veska full av piller, håper de funker.


#11

Toffskij sa for siden:

Morn! Litt mindre kreisi på jobbfronten, men det er nok å henge fingrene i likevel. I det minste er jeg hjemme og koser meg med sofakrokkontor.


#12

Matilda sa for siden:

Ikke-fungerende PC er så fint, når man har basert hele timen sin på videoklipp og dokumenter på nett. Plan for dagen: Tigge ny hos IT-mannen. Spise frokost og ha ei økt til.


#13

Candy Darling sa for siden:

Her er der crazybanana, men jeg har i hvert fall gått fra fullpanikkjeganerikkehvajegholderpåmed til jegvetjohvajegskalgjørejegmåbarefådetferdigtilfristen. Det er et lite steg i arbeidsflyten, men et stort steg for peace of mind. :puh:


#14

Toffskij sa for siden:

Høres veldig kjent ut, Candy! Selv har jeg akkurat blitt kvitt min rolle som accidental-prosjektleder-uten-tid, og er blid som en lerke!


#15

Maverick sa for siden:

Dag tre på rappen med medarbeidersamtaler gjennomført, jeg er kokt i hodet og veldig blid.


#16

Pamina sa for siden:

Imponerende, Mave!

Jeg har sagt fra til elever at jeg blir borte etter høstferien, og fått veldig hyggelige reaksjoner på det.

Nå skal jeg bare rette en 60 besvarelser i høstferien.


#17

Stompa sa for siden:

Fy flate, så sliten jeg er! Har vært 12 timer på jobb, seks av dem i en buss - har vært på Hamsunsenteret med norskelevene mine og en annen klasse. Veldig bra opplegg om Hamsun - berømt og fordømt, med fokus på Markens grøde. Men slitsomt at det er så langt å kjøre. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.