Denne hadde jeg og vesla til middag i dag, helt nyydelig! Jeg har fått dilla på salater. Kyllingen ble så saftig som jeg aldri har fått den før!
2 kyllingfileter legges på en papirkledd stekeplate. Dekk dem godt med meierismør og ha på krydder (jeg brukte havsalt og Texas-pepperblanding).
Stek dem på 200 grader i ca. 45 minutter til èn time.
Ha alt i bollen sammen med ca. 1-2 ts av ananaslaken og rør godt sammen.
DRESSINGEN:
1/2 beger matyoghurt eller 1 lite beger yoghurt naturell
1 ts karri
1 knivsodd salt
1 knivsodd ingefær
1 ts fruktose (kan godt bruke sukker om ønskelig)
1-2 ts lake fra ananas-boksen
1/2-1 ts Chili Explotion (kan sløyfes, men jeg bruker den til ALT)
Rør alt godt sammen. Smak deg frem. Server dressingen ved siden av salaten.
Hehe ja, kjenner til det der. Heldigvis er det alltid noe barn liker i slike salater. Vesla elsker kylling, feta, eple, agurk og ananas, så da spiste hun det. Vel, det er jo nesten hele salaten det. :humre:
Går jo fint an å også servere alt i små skåler, så alle kan forsyne seg med det DE liker. Litt mer oppvask da, men.
Jeg spiste kyllingfillet i 8 mnd sist svangerskap. Og stakkas barna var drittlei av alt som hadde kyllingfillet i! :flau:
Men ekspert i lage kyllingfillet ja det har jeg blitt!
Ja, yoghurten er jo krydret, men den er ganske søt og god og passer nok fint for søthungrige barn, hehe. Jeg har helt dilla på sursøte ting for tiden, elsker å blande frukt og grønnsaker, feks. Søtt og salt (og surt) passer sånn sammen, synes jeg. Salat er ikke det samme uten frukt i, spesielt eple og ananas. :D
Da jeg gikk gravid med gutten klarte jeg ikke å spise kjøtt eller kylling, spydde bare jeg tenkte tanken, faktisk nesten noe ting som helst klarte jeg å spise. Det gikk kun i ris og ble faktisk ganske så snurt når jeg fikk poteter til middag av mammaen min! :rofl:
Gutten min er forresten veldig kresen og vil ikke ha noe. Rart egentlig.
Jeg fikk jo jente sist, og var faktisk vegetarianer frem til jeg var 2 mndr på vei, da MÅTTE jeg ha kjøtt! Fikk fullstendig dilla på kjøtt i det svangerskapet (med unntak av kjøttdeig). Nå har jeg fått avsmak fra kjøtt, men kylling elsker jeg. Fisk også.
Men det har vel ikke så mye å si, selv om det er litt morsomt med slike kjønns-teorier. Jeg vet jo hva jeg venter i magen uansett. :)
Ja du kan ha dressingen over, men siden det ofte er rester igjen hos oss, synes jeg det er best om salaten får stå uten dressing på, selv om den er god uansett.
Hehe jeg gjør også ofte det, er ikke så glad i salat. Jeg hadde en god del Lollo Rosso som måtte brukes opp pronto, men ellers sløyfer jeg ofte slikt. Synes salat faktisk er best uten salat. :knegg:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.