Engang i blant er jeg såpass i svima når jeg handler at jeg kommer hjem med varer med dårlig dato. Dvs at jeg har sett på dato i butikken, men ment at "det er jo leeeeenge til" :gal:
Så nå har jeg 2 vakuumpakkede økologisk kjøttdeig fra Gilde med Siste forbruksdato 28. og 2 vakuumpakkede ytrefilet fra Gilde med Best før dato i går. Kyllingfiletene har eldste stekt opp, og de gikk ut i dag...
Jeg sjekker kjøttdeigen før jeg evt kaster de altså, og lukter den greit lager vi burgere eller kjøttboller. Men er det uproblematisk å fryse de når de er ferdige? Jeg tenker siden vi har pushet holdbarheten? Eller er det sånn "stekt opp så stopper forringelsen"?
Biffene vil jeg tro kanskje holder seg til i morgen? De har i tillegg Best før dato.
Hva hadde dere gjort? Jeg er superstreng på kylling, men litt mer laid back på storfe. Lukter det vondt så kastes det altså.
Oppdatering: Den ene kjøttdeigen luktet helt fint - den andre ikke. Så veldig greit når vi kjente luktene mot hverandre. Produsert samtidig så det var litt artig. Vi prøver oss på biffene i morgen. I hvert fall den ene pakken - to i minus ved bordet, så da må vi nok ta den andre pakken tirsdag... Men trøster meg med det dere sier - at de bare blir bedre :nemlig: