Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Brenne til dvd

#1

turi sa for siden:

Kan man brenne til dvd det man har lastet ned?

Mine datakunskaper har jo økt med omtrent 100% de siste dagene, så jeg kvir meg ikke for å kaste meg ut i dette, om det går altså..


#2

Dixie Diner sa for siden:

Ja det kan man, men der må jeg faktisk si pass. :knegg: Det er mannen som driver med sånt, jeg brenner aldri ut noe, hehe. Men jeg kan be ham legge inn et svar til deg senere her i tråden om du ikke får svar i mellomtiden. :)


#3

turi sa for siden:

Det hadde vært helt tipp topp tipp topp tipp tippedi topp! :minsten synger så det ljomer:


#4

Miss Norway sa for siden:

Ja, man kan både kopiere filene (for transport feks) eller "oversette" dem til et format som kan vises på en vanlig DVD-spiller i stuen. Men det tar lang tid; nesten 1:1.


#5

Miss Norway sa for siden:

Det enkleste er å koble datamaskin til TV om man planlegger å se filer på stor skjerm.


#6

turi sa for siden:

Har vært og handlet ledninger, men jeg liker å se ting flere ganger. Tar det mye plass det en laster ned, syns data`n har blitt litt tregere alerede, og jeg har slett ikke gått amok og lastet vilt.(enda..)


#7

kisha sa for siden:

Det er ikke noe problem å brenne. Jeg driver med videoredigering og bruker Nero til brenning. Men det er et betalingsprogram.


#8

Jinx sa for siden:

Mikkes klubbhus??? Er gal av den melodien!!!


#9

turi sa for siden:

Jupp!!


#10

Dixie Diner sa for siden:

Jepp. Vi bruker xboxen og lar alt gå via den, genialt! Slipper å pakke ut filene, den tar rar-filene og spiller dem rett av. Ser alt på tven via xboxen. Det jeg har sett, sletter jeg etterpå, så da ligger det jo ikke og tar opp plass.


#11

Juste sa for siden:

Hm det låter litt skummelt, hvilket program bruker du for å laste ned? En del av nedlastingsprogrammene inneholder uhumskheter som man helst ikke bør ha på dataen. PC'en skal ikke bli treigere av og laste ned (Eller: den kan oppleves treigere MENS det lastes ned da det bruker en del systemressurser) før du har fylt harddisken helt opp. Det kan du sjekke ved og åpne Windows Explorer og klikke på "min datamaskin" så ser du hvor mye plass du har igjen på harddisken.


#12

Dixie Diner sa for siden:

Hun bruker utorrent, det skal være trygt. Jeg har brukt det i alle år. Noe annet er jo de sidene hun evt. er inne på for å finne torrents. Jeg er nesten bare inne på trygge lukkede medlemssider.


#13

turi sa for siden:

Dreiv og lastet ned da jeg skrev at data`n er litt tregere, det går bra nå, når jeg ikke laster ned noe.


#14

turi sa for siden:

Er det noe spesielt en må gjøre for å se fra data til tv, har kablene, men det kommer ikke noe på tv`n.

Har forresten fått til å brenne ut :kry:


#15

Juste sa for siden:

Utorrent er trygt ja. Jeg lurte mer på om hun brukte Limewire eller lignende som er stappet full av spyware :mad:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.