Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Turbukse med høyt liv til smal ungdom

#1

My sa for siden:

Eldstejenta på 13 trenger ny turbukse. Ikke skallbukse, det har hun, men en mykere softshellbukse med stretch. Hun har prøvd flere typer, men felles for alle er at hun synes de blir for lave i livet (hun hater lave bukser, og går bare med "high waist" jeans til vanlig), eller at de blir alt for vide og ikke kan strammes nok. Er det noen som kjenner til et merke eller en modell som går høyere opp i livet og har forholdsvis smal passform? Ikke helt åletrang altså, det må være plass til longs og være god bevegelighet, men høyt liv er det viktigste. Tror hun må ha str S.



#3

Niobe sa for siden:

Jeg har en skallbukse fra Stormberg, og den er veldig mye høyere i livet enn den jeg har fra Bergans. Den er også mye mykere, så den virker ikke som en skallbukse (den er også mindre vanntett enn den fra Bergans, men mye bedre å ha på). Det kan jo uansett være verd å sjekke om Stormberg har andre bukser med høyt liv.



#5

Karamell sa for siden:

Ja, jeg har L og er veldig smal selv akkurat i beina (i forhold til høyde). Litt for romslig for meg over rumpe/lår. Mye stretch da, så passer også til min kollega som har samme størrelse, men trekker mer over rumpe lår.


#6

Cuyahoga sa for siden:

Min jevngamle har en fra Salomon, kjøpt på Get Inspired, som jeg tror fyller kriteriene.


#7

My sa for siden:

Takk for tips, men disse ser mer ut som tights med lommer enn som turbukser for meg ... Hun må ha god plass til longs under, og det skal være litt "turbuksepreg" (f.eks vil hun ikke ha den "slimfit-turbuksa" til Stomberg, for "det ser jo bare ut som ei vanlig bukse"). Så turbukse, men forholdsvis smal passform.


#8

My sa for siden:

Skal sjekke Stormberg og Salomon. :nikker:


#9

Cuyahoga sa for siden:

Det er den Salomon Wayfarer str 34 min har. Tynt «turstoff» og ikke skallbukse, høyt liv, smal men ikke tights. Hun har hatt den et år og brukt den mye, og kvaliteten er god.


#10

Musemus sa for siden:

Nettopp kjøpt Stormberg til vår smale. Det er turbukse, og er knallgod. Jeg har også kjøpt meg Stormberg og jeg elsker den!


#11

My sa for siden:

Hvilken Stormberg, og har den høyt liv?


#12

My sa for siden:

Den ser absolutt aktuell ut. Er stoffet veldig tynt? Det ser litt tynt ut på bildet.

#13

Cuyahoga sa for siden:

Ikke veldig tynt (etter mitt syn, i alle fall), men tynnere enn turbuksene vi har fra Lundhag, Bergans og Magasinet.


#14

apan sa for siden:

Lillesøster har nettopp fått Hovedalmarka fra Stormberg. Det er barnestørrelse, men ser de har den for dame også.


#15

My sa for siden:

Jeg har selv en Vestmarka fra Stormberg, som jeg er veldig glad i, men er usikker på om den er høy nok i livet etter hennes ønsker. Den er perfekt høyde til meg, men jeg liker jo litt lavere bukser enn henne.


#16

Elise sa for siden:

Takk for tips! (Selv om det ikke var jeg som spurte.) Bestilte både en til meg og en til snuppa. Hun er ekstremt smal, så jeg håper at det kanskje kan funke.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.