Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan kjøper folk egentlig ting på 'tise?

#1

Polyanna sa for siden:

Jeg har lagt ut noen ting på 'tise, men sliter med å forstå hvordan appen egentlig BRUKES. Hvordan kjøper man ting der, egentlig? :blond:

Folk trykker "like" på innleggene mine, men jeg har ikke fått noen kommentarer, og skjønner ikke helt neste steg, her...

Har prøvd å lese bruksanvisningene, men det er en missing link mellom "legge ut" og "betale trygt". Jeg finner ikke noen forklaring på hvordan selve beslutningen/handlingen foregår.

:hjelp:


#2

Einhyrningur sa for siden:

Da sender jeg melding til eieren av annonsen og sier at jeg gjerne vil kjøpe varen, eventuelt stiller noen spørsmål om jeg lurer på noe.

Man får en del "likes" uten at det betyr noe for selge salget. Fordelen med å "like" noe er at man får varsel når varen settes ned i pris.#4

Tallulah sa for siden:

Ikke bruk den bud-knappen. Da må man betale 40 kroner til 'tise, og de fleste vil fikse det via vipps eller liknende.


#5

Teflona sa for siden:

Jeg har betalt via vipps. Eneste kjedelige der er at mange ikke svarer på forespørsler, men annonsen er fortsatt aktiv dvs virker ikke som det er solgt. Finn er bedre der, folk får jo mail, på Tise må man gå inn på appen for å sjekke. (Har ikke sett annen løsning.)


#6

Pesten sa for siden:

Vi kjøpte ballkjole til mellomste på Tise. Happy unge, happy lommebok.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.