Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

Millen sa for siden:

:gjesp:


#3

Eia sa for siden:

:gjesp:

God morgen. Maratondag i går, og jump start på jobb i dag. Kaffe! Nå! :kaffepc:


#4

Fersken sa for siden:

Jeg tror jeg er allergisk mot høst og regn, for øyepartiet mitt oppfører seg akkurat som det gjør hos pollenallergiken i huset når hun glemmer å ta medisinen sin. :nemlig:


#5

Blå sa for siden:

God morgen.

Jeg har ordentlig gjemmekontor i dag.

Høsten har vært helt vill og plusstimene bare hoper seg opp. Og så helt plutselig i går, begynte det å roe seg. Nok å gjøre, men ikke sånn at jeg føler at noen står og roper rundt meg om alt som haster. Så, siden jeg skal ha middagsgjester i dag, så har jeg avtalt halvt hjemmekontor og halv avspasering. Jeg arbeider litt og gjør litt husarbeid, og bare nyter dagen. Rolig stue, stearinlys i vinduet og fyr i ovnen. Snart skal jeg ut og handle og sette i gang med å bake to kaker til i kveld. :lykkelig:


#6

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg avspaserer og i dag er planen pt-time nå på morgenen. Det blir godt å bli ferdig med den. :knegg:


#7

celebelen sa for siden:

Holder på med rapportering. Hvis jeg blir ferdig i dag, kan jeg ta hjemmekontor/fri i morgen, så hvorfor henger jeg da her? :kaffepc:


#8

Albertine sa for siden:

Rar morgen her hjemme. Eks-svigermor ble lagt inn på sykehus for et par dager siden med vann i lungene og blir gradvis dårligere og dårligere. Hun er snart nitti år og har sittet på et sykehjem og ventet på døden siden mannen hennes døde for halvannet år siden. Men nå når det ser ut som at tiden er inne så er hun så redd, så redd. :( Hun får heldigvis morfin og registrerer at familiemedlemmer er hos henne, så jeg håper at hun ikke har mye vondt.


#9

ingling sa for siden:

Mornings, sovet dårlig, kurs hele dagen. :kaffepc:


#10

Blondie sa for siden:

Jeg skal forsere en rettebunke og har fått gjemmekontor, men huset er okkupert av vaskehjelpen! :dramaqueen: For noen utfordringer dette livet gir. Jeg har funnet kafé med tidlig åpning og smoothie da, så mulig det blir greit likevel. Pysjkontor utgikk dog.


#11

tink sa for siden:

Goddagen, september forsvant i en fei. Nå ser det ut til at oktober blir like full av ting som må gjennomføres, i tillegg til alt det vi måtte skyve på for å få september til å gå bra med et brak.

:yessir:


#12

Millen sa for siden:

Siste arbeidsdag denne uka, og dagen i dag tror jeg blir kort..


#13

nolo sa for siden:

Albertine: :klemme:

Jeg er ombord i fly og er som vanlig oppgitt over alle dustene som sperrer midtgangen mens de prøver å plassere den altfor store håndbagasjen. :gaah:


#14

Albertine sa for siden:

Og så var hun borte. :sukk:

Har ungene denne uka, så jeg har invitert Alberto på middag sånn at han får være sammen med dem.


#15

Eia sa for siden:

Kondolerer, Albertine! :klemme:


#16

Blondie sa for siden:

Åh, kondolerer! :klemme:


#17

Hondacrv sa for siden:

Å så fryktelig leit. Kondolerer!


#18

star sa for siden:

Kondolerer. :klemme:


#19

Trixie sa for siden:

Kondolerer Albertine.


#20

Blånn sa for siden:

Kondolerer!


#21

Blånn sa for siden:

Jeg har fullført pt-timen min. Deilig å være ferdig. Mellomste har tatt med seg el-gitaren og reist ned på Fyrhuset (lokal rockefabrikk) og skal spille til kl. 16.


#22

nokon sa for siden:

Kondolerer, Albertine.

Her blei det plutselig bakedag. Knekkebrød i ovnen og bolledeig til heving. Litt ekstra innekosemat på ein høstferiedag. Den opprinnelige planen var hytte, men etter å ha sett på værmeldinga konkluderte vi med at heimen er betre egna for inneaktiviteter enn hytta. :knegg:


#23

Addison sa for siden:

Så trist, kondolerer Albertine! :klemme:

Trøtt torsdag, gleder meg ikke så veldig til helg heller, hyttetur på fjellet, krever pakking i kveld, handling av div. effekter til minste som har vokst betydelig siden sist det var vinter, dekkskift og kjøre i kø i morgen ettermiddag, og i kø hjem på søndag. :nemlig: jaja, blir jo sikkert fint når vi er der. :mantra:



#25

Matilda sa for siden:

Så leit, Albertine. :klemme:


#26

millact sa for siden:

Kondolerer Albertine!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.