Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vannkoker som ikke bråker

#1

Isprinsessen sa for siden:

Må ha ny vannkoker. Vår gamle støyer noe veldig så ønsker en som ikke bråker når den er i bruk.
Finner ikke tester der det er målt dB så spør her etter tips.


#2

sindrome sa for siden:

Vil ikke kokende vann bråke uansett hvilken vannkoker du har?


#3

Teofelia sa for siden:

Det tenkte jeg også. Vi sluttet med vannkoker da vi fikk induksjon, men kaffekjelen vi bruker i stedet lager jo også en god del lyd, rett og slett fordi vann som varmes opp ikke er lydløst.


#4

Nera sa for siden:

Sant. Vannkokere i seg selv er jo lydløse, for de har ingen bevegelige deler eller noe som kan bråke, men vann i bevegelse er ikke akkurat lydløst.


#5

Isprinsessen sa for siden:

Jeg syns det er stor forskjell på de. Venner av oss har noen som bråker mindre, men akkurat de modellene er ikke i salg lenger. Hvordan materiale og utforming kokeren har tror jeg har mye å si, men klarer ikke finne en sammenheng på hva jeg skal se etter i butikken.


#6

Rabbit sa for siden:

Jeg har en Philips vannkoker som jeg synes er ganske lydløs. Min er jo noen år gammel nå, og når vannet koker, bråker det jo litt. Jeg driver som regel med noe annet mens jeg venter, sånn at jeg står ikke og hører på hvor høy lyden er. Min gir fra seg et pip når den er ferdig, da.


#7

Bonzai sa for siden:

Vi har quooker, den lager ikke mye lyd. ;)


#8

Isprinsessen sa for siden:

Vi vurderte det, men valgte det bort når vi pusset opp kjøkkenet.
Har i dag funnet frem tekjelen og har brukt den på koketoppen. Den lager ikke lyd i forhold til vannkokeren. Så tror det har noe å si på hvor tykke veggene er.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.