Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Julegave til en jente på 1 1/2

#1

Nooria sa for siden:

Jeg sliter litt med julegave til lillesøster. Vi har jo så masse leker fra storebror var på den alderen, og jeg kan liksom ikke komme på noe hun virkelig trenger (ikke det at vi har kjøpt så mye, men det blir jo fort litt fra familie og slikt).

Jeg vil ikke kjøpe noe "plastic fantastic" bare for å kjøpe noe. Jeg slet like mye til ettårsdagen og da kjøpte jeg Noahs ark med figurer i tre på Riktige leker.

Noen som har gode tips å dele?


#2

Føniks sa for siden:

Jeg har kjøpt et dukkehus i tre til lillesøs på 22 månder. De har det hos bokklubbene.no og noe liggnende på sprell.no. Ikke av den minste varianten, men en slik robust sak.


#3

kiki sa for siden:

Vi skal gi Fischerprice sitt lekekjøkken til sønnen vår. Har hørt fra flere at det er stor stas :) (er mange typer lekekjøkken da)


#4

Nooria sa for siden:

Vi har Brio sin komfyr som storebror fikk i fjor. Til den har barna koppestell, gryter og lekemat. Den er kjempestas :D.


#5

Nooria sa for siden:

Hmmm... det har jeg ikke tenkt på. Er det noe for henne tro?

Derimot så håper jeg at vi får gitt henne en dukkestue til å ha i hagen til toårsdagen i mai. Tenkte da å kjøpe et byggesett på Plantasjen feks.


#6

Azi sa for siden:

Må det være leker? Kan det ikke være noe klær og annet nyttig ting. Dem får jo så mye leker ellers i julen, så dem merker vel ikke hva mamma og pappa ga.


#7

Nooria sa for siden:

I fjor fikk hun to ullbodyer fra Helios :rolleyes:.


#8

Azi sa for siden:

Og hva lekte hun mest med da? Lekene eller papirene som lekene/klærne var pakket inn i? :humre: Synes 2 Helios bodyer var kjempe fine gaver!!

Mine barn leker mest med eskene og pakkepapirene!


#9

Nooria sa for siden:

Jeg husker ikke... lurer på om hun sov søtt da vi andre åpnet gaver :p.


#10

Azi sa for siden:

:knegg: Da spiller det hvertfall ingen rolle hva hun får. For hun kommer helt sikker til å sovne denne gangen også. Men er enig med deg. Akurrat de alderene der er kjempe vanskelig å kjøpe noe til.

Men denne er fin da og ganske så rimelig.

www.mpx.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=83551


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.