Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

x

#1

tinkadott sa for siden:

Jeg kom nettopp hjem fra en London-tur og må bare få anbefalt det hotellet til andre reisende. Skulle etter planen bo på stgiles, men der var det fullt, så da ble det tilfeldigvis HOXTON vi overnattet på. Og dete r vi veldig glad for!! Det var et veldig stilig og flott hotell! Vi har ikke vært i London før, men hørt mye om slitte hotell,små bad og div. Her har du alt annet enn det! billig var det og, 1600 for 3 netter for to personer. Frokost bestod av musliyoghurt, banan og fersk appelsinjuice i en pose på døren (du bestemmer selv når frokost skal leveres). Ønsker en å kjøpe "skikkelig" frokost var det nydelig mat i restauranten i 1 etg. (egg, bacon frokost for 5 pund). Flott lobby, hyggelige ansatte (til og med ei norsk ;) ) stilig design og interiør, gratis internett via tv på rommet, gratis melk og vann i minibaren, flott bad, stilige rom.... vannkoker og kaffe og te på rommet, minisafe. Vi var storfornøyde!!!
Her er nettsiden deres: www.hoxtonhotels.com/

Hotellet ligger ved Old street station (undergrunnen), ca to min gange unna. Mange spsiesteder og spennende utesteder i nærheten, samt en del butikker. Fikk eget kart på hotellet over butikkene og tips om nærmiljøet.

Mange på ca 30-40 år på hotellet, populært sted på kveldene i helgen for ett glass vin eller flere, alltid RENT!!! Fyr i 2 peiser i lobbyen gav koselig stemning!

Må oppleves!


#2

Sitron sa for siden:

Så bra at dere hadde det fint. Jeg holder meg til billigere hoteller. :knegg:


#3

Mikkeline sa for siden:

Det hørtes ut som et veldig greit og sentralt hotell! Og veldig billig!


#4

Hippie sa for siden:

1600 for 3 netter for to personer må vel klassifiseres som superbillig?

Jeg har lagt hotellet til i favoritter. :D


#5

Sitron sa for siden:

Jeg fikk ikke opp de prisene. Dessuten hadde jeg måttet ut med to rom om jeg skulle hatt med to barn, sto det. Som om ungene og jeg ikke skal ligge på samme rom. :knegg:


#6

Hippie sa for siden:

Hvis jeg skal til London, er det iallfall hovedsaklig uten barn. :egoist:
Eller, inntil videre. Når han blir større får han være med mamma på shopping!


#7

tinkadott sa for siden:

Ja jeg må si at 1600 for 2 rom er billig!!! Det synes jeg i alle fall!!! Vi bodde der fredag-mandag. Hotellet var bare innmari kult! Må prøve å få lagt inn noen bilder så dere får sett!

Er enig i egoistiske tanker om å dra til London uten barn! Det var så deilig å ikke ha dem med - men heller shoppe mye til dem :snill:


#8

tiril sa for siden:

Dette hotellet har eg lest om,skal jo være veldig unikt. Linka det i eit innlegg her en gang, etter å ha lest om det i "mamma"(trur eg de var). Skal så absolutt prøvast ut en gang, no eg veit det er bra!:ja:
Bra de hadde eit super tur!!


#9

Sitron sa for siden:

Jeg betalte forresten 1500 for 5 netter på familierom på et travellodgehotell. Man kan få det enda billigere og der er standarden super.


#10

tinkadott sa for siden:

Sitron. om det er like sentralt og er det jo bra.
Det var det jeg likte så godt med dette hotellet, alt klaffet! betjeningen flinke og hyggelige, de små detaljene var der, store rom og bad, alt rent, nytt interiør i 2007, bar og lobby med godt miljø, uteområde med stoler ol, ikke bråk fra uteliv!


#11

Sitron sa for siden:

Tingen med travellodge er at jo tidligere man er ute, jo bedre deals får man. Eller jo senere man er ute, for den saks skyld. Sjekket nettopp, bare for moro skyld. Covent garden var helt utsolgt. Men om man vil ha seg en liten svipptur i januar, så fikk man hotell nede i £19 pr natt, relativt sentralt.


#12

Sitron sa for siden:

Det jeg ikke helt skjønte med reglene til dette Hoxton hotellet (som forøvrig ser ut til å ha bra helgetilbud, langt dyrere i ukedagene) er at de tillater kun ETT barn pr 1 ELLER 2 voksne. Hva er galt med 1 voksen og to barn når man kan være 2 voksne og ett barn?


#13

tinkadott sa for siden:

Aner ikke. Men kan ikke se helt problemet med det. Dersom en har behov for å sove der som en voksen og to barn får en ta en tlf. Betjeningen var veldig hyggelig!! Ellers får en bestille en annen plass.


#14

Sitron sa for siden:

Ja, jeg tenkte å sende de en mail. Emma maser om å dra tilbake til London.


#15

Elin sa for siden:

Det ER veldig billig for 1600,- for 2 rom. Uten tvil veldig billig!


#16

MsM sa for siden:

Takk for tips. Den er lagt til favoritter!


#17

Maverick sa for siden:

Høres flott ut!


#18

Magica sa for siden:

Det høres jo skikkelig bra ut, flott at dere ble så fornøyde og at dere hadde en fin tur! misunnelig


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.