Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

annemede sa for siden:

Snart fremme.


#3

Sol sa for siden:

Seint møte i dag, så nå nytes stille hus etter at alle andre har forsvunnet til jobb og skole. Startet dagen med kake og feiring av bonusdatter, alltid ekstra stas for minstemann å bli et år eldre.


#4

Eia sa for siden:

God morgen! Jobbedag og så opp til hytta igjen for eldste og meg. :jupp:


#5

Millen sa for siden:

God morgen, på jobb og har kaffe. Må ha mat først..


#6

Addison sa for siden:

God morgen! BH på og kaffe inntatt! :knegg: Blir deilig med helg nå, har vært en travel uke.


#7

Hondacrv sa for siden:

Addison, :knegg:

Fredag er fridag og eg skal kose meg og lese litt fag for å finne ein god inngangspunkt til Ibsen-veka vi skal ha i VG3.


#8

Blondie sa for siden:

Kaffe og litt kontorarbeid før jeg utnytter fridagen etterpå. Planen er skogstur med hunden, så får jeg se om noen flere henger seg på. I går var det 17 grader ute. :sjokk:


#9

Maverick sa for siden:

Godt jobba Addison! :haha:

Jeg har vondt i et øye, måtte droppe kontaktlinser, og famler meg nå frem til jobb.


#10

Blånn sa for siden:

God morgen! Elever hilst på i døra. Lille her nei har nå begynt å si god morgen (han svarte på mitt god morgen med nei fram til høstferien), og er fortsatt til å spise opp. En kronisk forsent-kommer rakk skolen i dag og fikk cred for det.

Nå litt kontorarbeid, blant annet et litt vanskelig møtenotat. I ettermiddag er det logistikk før jeg skal spise middag med basisgruppa fra rektorutdanningen og gå på Flashdance med Amylin. Måtte droppe høstfesten på jobb. :knegg:


#11

Stompa sa for siden:

Halv ti i høstferien, og jeg har allerede rukket å løpe 5K og å få den årlige skryten fra tannlegen min. :stolt: Nå belønner jeg meg selv med en latte, før jeg skal kjøre Herremannen på jobb og levere bilen for å få lagt om til vinterdekk. Kunne nok ventet et par uker, men jeg kjører piggfritt og da var det like greit å få det gjort når jeg har fri.


#12

ingling sa for siden:

Mornings, på jobb og på tredje kaffekoppen i dag. :dåne: Minste var masse våken i natt, så jeg er bare halvveis våken. Nuvel, lang dag på jobb, trening, så er det mammakveld med god mat og vin. :D


#13

celebelen sa for siden:

Planen om å gå tidlig hjem og slappe av alene et par timer ble byttet ut med å gå tidlig hjem og holde slapp unge med selskap. Heldigvis er visst formen bedre, så slappe av skal jeg nok få til.


#14

Skilpadda sa for siden:

Snart helg! Har liksom ikke helt fått landet etter den temmelig teaterpakkede høstferien enda. :knegg: Det hjalp liksom ikke så mye når vi gikk på konsert onsdag og Cinemateket i går, og når jeg vet at vi skal i teateret i kveld også. Men i morgen kan vi bare være hjemme! :lykkelig:


#15

Toffskij sa for siden:

Hah, nå er det fredag her også! Sendte akkurat min siste student ut av døra, så nå kan jeg pakke pendlersekken og dra hjem. :lykkelig:


#16

Stompa sa for siden:

Hoi hoi, ble en heftig fredag. Ikke så gøy når det går opp for 17-åringer hvor vanskelig et avstandsforhold er. De takler det heldigvis relativt godt, begge to, men ble litt mer å følge opp enn jeg så for meg, gitt. :svett:


#17

Divine sa for siden:

Jeg har vært i Paisley Park. :lykkelig:


#18

millact sa for siden:

Har vært på privatvisning på et hus. En kompis av yngste flytter. Vi likte huset godt.


#19

Fersken sa for siden:

Spennende med mulig husbytte, millact.

Det er så godt med helg. Tror jeg skal innvilge meg et glass rødvin i morgen.


#20

millact sa for siden:

Jeg åpnet en flaske vin for litt siden. Måtte vente til jeg fikk trettenåringen hjem fra klubben i kirka, ellers hadde jeg måttet hente.

Vi får se ang huset. Stress å flytte og selge også. Vi har det jo fint her og.


#21

ingling sa for siden:

Skål, millact! Jeg er hjemme fra mammakveld og nyter stille stue før jeg køyer. Helg blir deilig!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.