Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Millen sa for siden:

God morgen. Vært oppe en stund allerede. Idag står pensumlesing og husarbeid på planen.


#3

Input sa for siden:

God morgen!

Er på mannens familiehytte med venner, og nå sover alle mens jeg har stått opp for å jobbe. Skulle helst sovet mer, men det får vente til juleferien. :sove:


#4

millact sa for siden:

Her står også husarbeid på planen og så skal vi innom venner med babygave. Lenge siden jeg har sett babyer nå.


#5

Christa sa for siden:

God morgen!

Her sov vi lenge for å være oss. Til vanlig våkner vesla fortsatt rundt 6.30-7.00, i dag sov hun helt plutselig til 9.20. :sjokk:

I dag skal vi spise lunsj ute, indisk håper jeg. Så finne en gave till en fetter som har bursdag i morgen, og kanskje blir det en tur ut i skogen i ettermiddag.


#6

Pappalille sa for siden:

Kino med familien i dag, det gleder jeg meg til. Vi burde vært hjemme og ryddet, men meh.


#7

celebelen sa for siden:

Fyr i peisen, kaffe i koppen og strikketøy på bordet. For første gang på over en måned har vi ingen planer i helgen, annet enn å rydde i hagen og innendørs. Jeg har savnet en rolig helg med småpusling hjemme, så den skal nytes.


#8

007 sa for siden:

Jeg er møkksur etter å ha blitt vekket av regn, mannen som måtte på do, bikkja som var redd for regnet, telefoner fra mannens jobb og hele fandens oldemor. :sur: Jeg har en mørk tordensky hengende over hodet og har gitt grei beskjed til omgivelsene om å gi meg fred til det går over. :sur:

Vi er på fjellet på høstferie, men reiser hjem i dag. Yngste skal arrangere overraskelsesbursdag for venninnen hjemme hos oss i kveld, jeg og mannen drar til sentrum og spiser med eldste og kjæresten. Håper humøret er bedre innen den tid. :sur:


#9

Adrienne sa for siden:

Vi holder på å flytte til midlertidig bolig denne helgen, huset skal totalrenoveres og vi må ut. Jeg prøver å se krampepositivt på det, vi får i det minste ryddet og kastet utrolig mange ting som har blitt lagret i altfor mange år.

Lillesøster fikk litt sjokk i går når vi fikk tilgang på lånehuset og hun så hvordan rommet hun skal ha ser ut, så i går kveld og i dag har vi vært der og malt vegger for å sukre pillen litt. Huset er gammelt og slitt og skal rives så snart vi ikke skal bo der mer, så jeg holder med henne i at det godt kunne males litt. Men det er jo morsommere ting man kan bruke en lørdag til, liksom.


#10

Trixie sa for siden:

God morgen.
Våken, ferdig trent og snart til byen en tur.
Senere venter en håndballkamp. Og jeg må prøve å se litt på studiene.


#11

millact sa for siden:

Fått støvsuget og vasket to bad, absolutt nødvendig.


#12

Millen sa for siden:

Fått lest pensum, vasket 1 bad grundig (inni skap og sånn) ryddet, baker kake osv.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.