Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fabel vs. Storytel?

#1

Nera sa for siden:

Personlig er jeg ikke så glad i lydbøker, men mann og barn er absolutt det, og mannen går knapt tur med hunden uten å høre på noe samtidig. Men han sliter litt med å finne interessante bøker på Storytel når han ikke vil høre krim? Er han bare dårlig til å lete, eller kan det tenkes at Fabel er bedre?

Hva med utvalget for barn? Der virker Storytel ganske OK, og vi finner det meste vi leter etter.


#2

Timar sa for siden:

Fabel har David Williams-bøkene til barn. Jeg hadde Storytel og byttet til Fabel i sommer, og så bytter jeg nok tilbake etterhvert. Ungene finner mye på begge.


#3

Floksa sa for siden:

Det kan jeg tro han på. Jeg har Storytel og skyr krim. Det blir mye damelitteratur. Men det finnes mye annet også. Sjekk ut Bøker lest i 2018 tråden. Nestb alle bøkene jeg har det er fra Storytel. Jeg har tilgang på NLB også. Så noen er derfra.


#4

Blondie sa for siden:

Jeg avsluttet nettopp Storytel fordi jeg ikke finner noe der lenger. Har hørt litt på de historiske romanene, men damelitteraturen er ikke noe for meg. Lurer på å teste ut Fabel, men tenker først å se om jeg klarer meg med kun podcast.


#5

Nera sa for siden:

Da jeg forsøkte å søke litt i romankategorien på Storytel, var det veldig mye i kategorien "popcornlitteratur", dvs. lettleste bestselgere, og mest "dameromaner", og jeg mistenker at det ikke er førstevalget til mannen min. :knegg: Jeg fikk sporet ham inn mot 1968 av Jan Guillou til slutt, men det var ikke så mye spenstig å velge i.

Minstemann hører for tida på Knoterud FK av Lars Mæle, og Reven og Grisungen. Frøkna leser egentlig mest selv, og jeg foretrekker selv også å lese framfor lydbok. Kanskje vi skal teste fire uker gratis med Fabel for å se hva vi synes? Og så gjelder det å faktisk bruke fantasien.


#6

Floksa sa for siden:

Han må lese hele. Ikke bare 1968. Da virker den jo meningsløs.
Fredrik Backman har mye bra.


#7

nokon sa for siden:

Eg har hatt aktivt abonnement på ein av dei to i fleire år. Eg pleier å pause det eine og aktivere det andre, når eg begynner å gå tom for nye lydbøker. Så det blir nokre månadar her og nokre månadar der. Det synest eg fungerer fint for min del.

Det er mange fleire bøker på Storytel enn Fabel, særlig viss ein inkluderer svensk og engelsk. Men det er andre forlag og andre titlar.


#8

mkj sa for siden:

Har hatt Storytel i mange år. Må muligens snart gå over til Fabel. Har hørt det meste føler jeg. Men jeg liker krim da.

Guttungen hører en Pringles dagbok på engelsk, hver dag. Han kan dem nok snart utenat. Finnes det noe engelsk på fabel?


#9

nokon sa for siden:

Nei. Fabel er kun norske bøker frå Gyldendal, Aschehoug og Lydbokforlaget, fordi dei ikkje har komme til ein samarbeidsavtale med Storytel.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.