Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sunday Funday


#2

Blondie sa for siden:

Jeg har rettet ferdig tekstene som lå i bunnen av en bunke og fått laget undervisningsopplegg for den lengste økta til uka. Tror ikke jeg klarer å opprettholde effektiviteten ut dagen. :knegg:

Litt kaffe nå, så skal jeg nyte siste høstferiedag. Sol ute hjelper på.


#3

polarjenta sa for siden:

Jeg skal snart dra på jobb en tur, ikke så veldig motivert, men har en del ting jeg må gjøre.


#4

Fintdethei! sa for siden:

Jeg sitter og lurer på innetrening eller utetrening. Hodet mitt trenger dagslys, stiv kuling og regn, not so much. Men hey, en gang vestlending, alltid vestlending, eller noe i den dur. Bare å gå og skifte da, ja.


#5

Trixie sa for siden:

God morgen.
Sol ute, så vi skal ut snart. Blir en fin søndag.
Problemet er jo at skolearbeidet blir forsømt, så nå skal jeg sette en dato for veiledning +++ om 2 uker så da må jeg bare.
Har fylte horn I ovnen som skal være til neste ukes matpakke, så ungene er happy iallefall.


#6

millact sa for siden:

Sol her også. Tror vi drar på loppemarked om et par timer.


#7

Maverick sa for siden:

Heisann hoppsann.

I dag er det ryddings og jobbings. Glamouren vil ingen ende ta. :dramaqueen:


#8

Blånn sa for siden:

Litt overskyet her og mye vind. Jeg skal straks ut på joggetur. Etterpå blir det håndballkamp med minsten. Kanskje jeg sveiper innom mellomstes kamp i nabohallen først.


#9

Millen sa for siden:

Planen var Stolpejakt i skogen, men småvarm og ikke i form unge ble Stolpejakt utsatt.
Pensumlesing, rydde ute og inne blir det istedet.


#10

Matilda sa for siden:

Vurderingsbunke. Burde ha vaska og rydda bort alle krukkene før frosten kommer, men det får bare vente. Må bli kvitt denne bunken før det kommer en ny.


#11

Dali sa for siden:

Koser oss på ferjekaia og ser på ferja vi ikke rakk. :himle: veien vi skulle kjøre hjem gørra vestlandet ble stengt, så vi får to timer ekstra kjøring og to ekstra ferjer. Jeje, vi bor heldigvis ikke i Skjåk. #kunneværtverre


#12

millact sa for siden:

Spiste kake på loppemarkedet for å støtte korpset. Eldste vant på lynlotteriet. Kom ellers hjem tomhendte; like greit. Nå ut på tur.


#13

Stompa sa for siden:

Hjemme etter lyntur til Oslo for videregående stevnesekretærkurs og date med Frøkna. Nå har jeg brukt en time på å pjuske på sønn med kjærlighetssorg. Han har blitt tatt var på av pappa'n, men det trengs visst litt mammapjusk også.

Nå prøver jeg å motivere meg til å fortsette videre nedover i rettebunken ...


#14

Matilda sa for siden:

Lykke til med det, Stompa! Jeg er så ufattelig lite motivert, hittil har jeg sett Dave Grohl gi bort gitaren sin til en liten gutt som spilte Metallica-sanger under en Foo Fighters-konsert, hørt to episoder av Espen Thoresen sin DumDum-podcast - og vurdert tre novelleanalyser. Det er en grunn til at jeg ikke tar på meg skriftlig sensur... Men nå er jeg i gang, så nå skal jeg ta noen til før jeg går og gjør noe med ungene. Brettspill, kanskje.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.