Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

For dummies: Hvordan rekonfigurere iPhone 7 og opprette barneprofil?

#1

Bluen sa for siden:

Jeg konfigurerte sønnens nye iPhone 7 med min Apple ID i bånn, og jeg angrer. :mumle: Han har fått over alle appene fra min telefon og alle de tullete bildene mine. (5000 stk.! :dåne: ) Det virker umulig å få telefonen til å sende og motta meldinger fra sønnens telefonnummer (selv om SIM-kortet står i telefonen), og lagringskapasiteten er allerede nesten oppbrukt. Nå skjønner jeg at jeg må starte på nytt fra scratch og slette alt, og så starte registrering på nytt med en form for familiedeling. Hjelp!

(Det går sikkert an å google dette, men det har låst seg litt for meg mentalt, og jeg tror dere er mer pedagogiske. :blafre: )


#2

amo sa for siden:

Jeg følger :mad:
Sitter med minste og lekser, og blir gal av alt som foregår på min telefon som gjelder fjortisen. Gahhh Nett brølt til fjortis og mellombror at hun får lage sin egen iTunes NÅ.


#3

Floksa sa for siden:

Tilbakestill telefonen og gjør prosessen på nytt med ny Apple ID?


#4

Bluen sa for siden:

Ja, det var det jeg tenkte å gjøre, men hvordan tilbakestiller jeg? :blånn:


#5

Floksa sa for siden:

Sånn


#6

Bluen sa for siden:

Ah, hjertelig! Det så jo komplisert ut. :knegg:


#7

sindrome sa for siden:

Barneprofilen oppretter du på din iphone. Jeg anbefaler å opprette egne e-postkontoer for barna som du angir som deres appleid. Gmail funker bra. Jeg har laget egne notater på min iphone der jeg har oversikt over diverse e-poster, appleid'er etc for barna sånn at jeg kan logge meg på dersom de har glemt passord.


#8

sindrome sa for siden:

Opprettelse av barneid: Innstillinger - Navnet ditt - Familiedeling - Legg til familiemedlem - Opprett en barnekonto :værsågod:


#9

Bluen sa for siden:

Opprett en barnekonto skal være en funksjon på min iPhone, altså? Jeg får bare opp valget "Inviter familiemedlemmer", og det funker jo ikke her, ettersom den lille stakkaren stadig ikke har noen egen bruker - langt mindre et telefonnummer som fungerer. :gal:


#10

Bluen sa for siden:

Jeg tror dette snart gjør meg eitrande sprø. :gaah: Nå har jeg omsider greid å opprette en barne-ID og forsøker å installere Pokemon Go på den nye telefonen. Jeg klikker på Spør på guttens telefon for at det skal sendes en godkjenningsforespørsel til meg som forelder, men ingenting skjer på min telefon. Ingen mail, ingen SMS. Tyst. :mumle: Hjelp!


#11

sindrome sa for siden:

Hmm... Det er veldig rart. Ta kontakt med apple support, jeg synes de er veldig bra og de ringer deg opp og hjelper deg og får faktisk til en god kundeopplevelse synes jeg.


#12

Bluen sa for siden:

Takk for svar! Nå lagde jeg til og med en egen tråd.


#13

sindrome sa for siden:

Krysser fingrene for at dere finner ut av det og at dere kommer i mål. Når alt funker med barneid etc så er det virkelig veldig bra! Full kontroll på alt av app-nedlastning etc.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.