Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lagringskapasitet telefon

#1

Wix sa for siden:

Hvor mye lagringskapasitet er gjengs å ha nå til dags, på smarttelefonene sine?

Min jobb tilbyr jobbtelefoner (iphone 7) med 32 GB lagringskapasitet. De mener at det skal holde for de fleste. Det gjør egentlig ikke helt det for meg, men er det meg som er kravstor? Hva er normalt nå for tida?


#2

Input sa for siden:

Jeg hadde ikke klart meg med mindre enn 64, og jeg har få apper på telefonen. Hadde 32 på den forrige og holdt på å klikke.


#3

Anne C sa for siden:

Jag har hatt 128 på de to siste iPhonene mine, og vil ikke ha noe mindre. Bruker ca halvparten.


#4

millact sa for siden:

Jeg kjøpte akkurat det nå. Tror det skal holde fint.


#5

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har også 128 på min, kommer neppe til å gå ned i størrelse på neste telefon.


#6

Pelen sa for siden:

Jeg har 64 og bruker 32.


#7

Toffskij sa for siden:

Jeg bruker 53, men har 256. :glis: Det er deilig. 32 er for lite for meg, jeg vil ha plass til masse bilder og musikk.


#8

Neket sa for siden:

Jeg har 32 (jobbtlf) og blir gal. Jeg sa jeg gjerne kunne betale mellomlegg for å få mer, men det var ikke en option.


#9

Wix sa for siden:

Ja det er sånn de sier her også. 32 og ikke mulighet for å betale mellomlegg. :gah:


#10

Pelen sa for siden:

Vi kan betale for mer om vi vil. Vi får nest siste modell.


#11

Lavender sa for siden:

Jeg fikk 64 GB på siste jobbtelefon, synes det holder sånn passe, til det kommer en diger oppgradering. Jobben vil at vi skal kjøpe oss skylagring til det de kaller privat, bilder, musikk og apper. Vi blir bundet til en jobbtelefon som vi blir skattet maks for. Dette synes jeg er urettferdig. Jeg skulle ønske jeg kunne kjøpe meg opp både i modell og lagring. iPhone kan ikke suppleres med ekstra lagringskort.


#12

frukt sa for siden:

Jeg hadde 16 og hadde masse plass, og så måtte jeg ha ny mobil og da ble det 64. Så nå har jeg kjempemasse.
Skjønner ikke hva dere trenger så mye plass til. :knegg:


#13

Taien sa for siden:

Jeg har 64 nå. Hadde 32 på den gamle, og holdt på å bli sprø. Kunne godt tenkt meg mer enn 64 også.


#14

trøtt sa for siden:

Jeg har 64 og bruker 21 for øyeblikket.


#15

Hondacrv sa for siden:

Men er jobbtelefonen den einaste telefonen ein har da? Er det meininga at den skal dekke for oppsamling av private bilder osv?


#16

Lavender sa for siden:

Ikke i følge arbeidsgiver. Samtidig er det et ønske at vi har bare en telefon som vi er tilgjengelig på kveld, helg og ferier, med bedriftens e-mail og systemer på. Vi får ikke insallert bedriftens systemer på private telefoner.

Jeg blir skattet for nær 6000,- i året. Jeg synes det hadde vært rettferdig om jeg kunne betalt mellomlegg for bedre telefon. Det koster så lite.


#17

Wix sa for siden:

Jeg er helt enig, Lavender. Det er noe prinsippielt feil med at ens arbeidsplass skal kunne kontrollere hva slags telefoner vi kan bruke i fritiden, når de sender så tydelige signaler om at de ønsker at vi skal være tilgjengelige på disse telefonene og når vi blir skattet for privat bruk av dem.

Da vi begynte med jobbtelefoner overførte vi våre private numre til jobben, så vi kunne fortsette å ha de samme numrene. Disse står oppførte på jobbens nettsider, og om en søker oss opp i gulesider etc ser det altså ut som at vi bor på jobben... Det minste de kunne gjøre er å selv betale mellomlegg til å få en telefon som dekker ens behov (trenger ikke være av et annet merke heller, men bare en innenfor samme merke som har den nødvendige funksjonaliteten og kapasiteten).


#18

Ru sa for siden:

Vi får handle telefon for en viss sum, hos en bestemt leverandør, men kan heldigvis betale mellomlegg om vi ønsker mer.

Hos oss gikk det fullstendig banans med enkelte sjefer høyt nok oppe som bestilte siste nytt og størst og mest, og det faller ikke i smak når man liksom skal spare penger. Så da fikk vi ny og bedre mobilpolicy, med sum-grense. :nemlig:


#19

Neket sa for siden:

Jeg tror vi kan velge å legge telefonen igjen på jobben og ha egen privat hvis vi vil. :gruble:

Men det vil vi jo ikke. Jeg syns vi har en god deal selvom jeg ikke får nok lagringsplass. Skatt må jeg jo betale uansett siden vi har dekket bredbånd, og med de nye reglene er det vel samme beløp uansett hvor mange tjenester man har.

Vi får all privat bruk dekket av arbeidsgiver, også utenlandssamtaler, roaming på ferie osv (innen rimelighetens grenser hvertfall)


#20

Ellisiv sa for siden:

Vi kjøper selv med beløpsgrense for bidrag fra bedrift og betaler mellomlegg selv. Har abonnement via jobb, med lønnstrekk hvis månedlig bruk går over en grense. Grensa er såpass generøs at det har ikke vært noe problem, selv på ferie uten wifi.

Jeg har 64 Gb. Sjekket akkurat nå, har brukt ca 38 Gb.


#21

løve70 sa for siden:

Vi har 64GB som utgangspunkt på jobbtelefonene. Min fantes ikke i 64 GB utgave, så den er 128 :) Det holder i massevis, kunne nok klart meg med 64 også, men 32 hadde blitt kjipt. For meg er det helt uaktuelt å ha to mobiler, så jobbmobil må dekke privat behov også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.