Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som skal til Hamar på Talentcup i helgen?


#2

Tussa sa for siden:

Så gøy! :hyper: B eller F?


#3

Bluen sa for siden:

Må være gutten. Våre jenter var der i august. :jupp:


#4

Billa sa for siden:

Ikke jeg, men laget til Lillebror skal :) Sitter akkurat nå, og sender haugevis av "siste liten"-meldinger til mannen min så alt blir med på turen. Tror det blir kaldt :nemlig:


#5

Chablis sa for siden:

Det er gutter ja.


#6

Polyanna sa for siden:

Nå ble jeg litt forvirret her, siden min skal til Hamar, men det var altså med bandyen, viser det seg. :følgersånnpassemed:


#7

Tangerine sa for siden:

Jepps, B. Skal tru hvordan det går. Vi tok med alle som ville. For å si det sånn.


#8

Tangerine sa for siden:

Hvilket lag? :) Gikk skikkelig dårlig for oss (som jeg spådde), unntatt for min sønn keeperen som var fornøyd med alle skuddene mot målet sitt. :knegg:


#9

Polyanna sa for siden:

Haha, herlig innstilling!


#10

Billa sa for siden:

Herlig ;) Det gikk skikkelig dårlig i fjor, så i år hjalp det veldig med et par seire i år. Gutter 06, Borg. Å vinne over Vålerenga var nok det viktigste ;)


#11

Tangerine sa for siden:

Futboleros? Vi spilte mot dem, siste kampen. Ikke mye krefter igjen da, guttene sprang for mye etter ballen. Rollon som vant hadde et sammensatt lag med spillere fra et annet fylke blant annet.


#12

Billa sa for siden:

Ja, Futboleros :) Rollon tror jeg også vi vant mot. Vårt lag er et ordinært årslag med stort og smått, og selvom noen spilte mer enn andre (noen har rett og slett bedre fysikk og holder lenger), så er holdningen at alle skal med. I fjor var det mye topping av andre lag, og det er kanskje OK i og med at det er en "talentcup" :vetikke:


#13

Tangerine sa for siden:

Nei, dere tapte 3-0 ser jeg. Mot Rollon. Holder på å se på resultatene nå. :) Vi manglet minst tre, og to av våre beste ble redusert/skadet etter første kamp.


#14

Billa sa for siden:

Ja, se det. Fikk ikke med meg hvem det siste laget vi vant mot var. Gutta var uansett slitne, men fornøyde når de datt i seng i går rundt midnatt ;) Lillebror er som sin mor utstyrt med et lavt tungdepunkt og solid bygning, og passer best i forsvar, mens en del av de andre en sånne små og spretne driblere som scorer mål.


#15

Tangerine sa for siden:

Bra med solid forsvar! Like viktig som å score mål, er å hindre mål. Som en trener sa: "Vi kan ikke sette hvem som helst i forsvar" da en lurte på om han kunne hvile litt bake.

Kjekt at gutta var fornøyde, er ikke sikker på om alle var det hos oss. :)


#16

Tjorven sa for siden:

Så bra at han klarer å se sånn på det.

Vi har deltatt på Hamar talentcup én gang, og det ble med den gangen. Vi ble jo fullstendig knust. Det ble morsommere for oss å være med på breddecuper (navnet burde jo ha fortalt meg at vi ikke skulle vært med, men de var VELDIG masete om at vi måtte være med).


#17

Tangerine sa for siden:

Ja, det hadde nok passet bedre. I fjor delte de 12-årslaget i to, og tok med det beste laget til Hamar, og det andre laget til en mer passende cup.


#18

Chablis sa for siden:

Laget som ble nr 2 har også spillere fra flere steder.


#19

Bluen sa for siden:

Noen av dere som møtte Hakadal i denne cupen?


#20

Tangerine sa for siden:

Kun på hotellet. :cool:
De var gode, så jeg. Slo Frigg 15-0 for eksempel.


#21

Tangerine sa for siden:

Jeg synest det er unødvendig (i den alderen), og spesielt når en går over fylkesgrensene. Vi kunne jo også ha gjort det, men da hadde det ikke vært laget til guttene.


#22

Chablis sa for siden:

Jeg er helt enig,det startes tidlig med å hente spillere og det er dumt for de som er breddeklubber, de mister nemlig spillere.


#23

Bluen sa for siden:

Det er et sammensatt lag, dette også - fra minst 3 klubber.

Våre jenter deltok på jenteutgaven av denne cupen i august, og der møtte vi på et (for oss velkjent) akademilag som rekrutterer fra store deler av det sentrale østlandsområdet. De bruker til og med spillere fra andre landsdeler når det passer sånn. Vi møtte en spiller fra egen klubb også. :snill: Jeg skal ikke si høyt hva jeg tenker om denne praksisen - og det faktum at arrangørene tillater slike lag å stille opp (under et annet, tilfeldig navn, til og med).

Heldigvis har klubben vår, som tidligere har vært kjent for å støvsuge nærområdet for talenter, nå lagt seg på en hardere linje der de IKKE skal basere seg på masse hospitanter fra kretsen. Det bidrar jo opplagt til å legge ned det ene laget etter de andre, da det blir for få gjenværende jenter til å holde det gående. Særlig prekært blir det jo nå når de flyttes opp til 9-er og 11-er ett år tidligere enn før - da trenger man en bred spillerstall. Vi fikk nettopp ei ny jente inn fra en naboklubb, men det ble godkjent fordi den klubben ikke har jentelag i vår årsklasse.


#24

Ørnekvinnen sa for siden:

Hos oss sendte de halvparten av årgangen (de beste) på talentcup. Resten fikk ikke noe annet tilbud fordi trenerne mener de er så dårlige at det ikke finnes cuper for dem. ��


#25

Tjorven sa for siden:

Det finnes nivådelte cuper. Riktignok ikke så mange, men de finnes.

Jeg føler at klubbene er så redde for å skille mellom gode og mindre gode spillere at de vegrer seg for å arrangere slike cuper. Jeg mener det burde vært helt motsatt. Det er mye morsommere og mer utviklende å spille jevne kamper, for alle typer spillere.

Jeg hjelper til på et G11-håndballag som leter etter en nivådelt cup hvor vi ikke trenger å bli knust. Det er jevne lag der ute, for vi møter dem i serien (hvor vi spiller på laveste nivå), men cuper er ikke like gøy.


#26

Ørnekvinnen sa for siden:

Har du navnet på noen gode breddecuper i østlandsområdet? Det virker som klubben mener at de «dårlige» fra neste sesong må klare seg med trening og seriespill fordi det ikke finnes noen cuper for dem. Jeg har vanskelig for å tro at det stemmer.


#27

Chablis sa for siden:

Det er jo bare tull, vi har vært med i flere helt ok cuper , både i Drammen, Solbergelva og Hønefoss.


#28

Billa sa for siden:

Fjordline Cup i Porsgrunn, Sandarcup i Sandefjord og flere cuper både i Telemark og fylkene rundt :)


#29

Tjorven sa for siden:

Maxi cup på Hamar er i hvert fall et godt breddealternativ på jentesida. Men er usikker på hvor gamle guttespillere som får være med der. Hvor gamle er gutta det er snakk om?


#30

Chablis sa for siden:

Er opp til 16 år.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.