Du kan lage kandisert ingefær. Jeg laget dem som julegave til noen som også elsker ingefær. Du skreller ingefær og skjærer i skiver. Ha i en kasserolle og dekk med vann. Kok opp og la småkoke 30 minutter. Sil av og kok så opp sukkerlake. Ha i ingefæren og la koke en times tid. Sil av og rull ingefæren i sukker. Ha på glass. Dette kan f.eks. brukes opphakket i kjeks, kake, eplepai e.l. eller bare spises som snacks.
Laks med soya og ingefær er en slager her i huset:
En god porsjon finhakket ingefær klines utover laksefileter i en ildfast form. Soyasaus (ca 3/4 flaske kikkoman) kokes inn til ca det halve, og helles over. That's it (ikke noe salt eller annet krydder).
Bakes i ovnen til fisken er ferdig (ikke for lenge), serveres med ris eller pasta, og en god salat.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.