Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva erstatter jeg "golden caster sugar" med?

#1

daffy sa for siden:

Jeg har lyst å bake havrekjeksene til Jools Oliver hvor en av ingrediensene er golden caster sugar. Det har jeg googlet meg frem til at er et UK produkt. Hva blir den optimale erstatningen i Norge? Kun melis, eller stavmikse Demererasukker? Et poeng i oppskriften er at sukkeret ikke skal være klissete slik som brunt sukker i Norge er.

www.jamieoliver.com/recipes/fruit-recipes/jools-easy-oaty-fruit-cookies/



#3

him sa for siden:

Jeg ville ha brukt rørsukker/dermasukker. Det er brunt, men ikke klissete.


#5

daffy sa for siden:

Bicarbonate of soda - det er natron, ikke sant?



#7

daffy sa for siden:

Takk! :blomst:


#8

daffy sa for siden:

Nutmeg i «mixed spice»-miksen ; er det muskat?
Og hva er «all spice»? Er det piffi?


#9

Myria sa for siden:

Nutmeg er muskat ja, og allspice er allehånde. :jupp:


#10

daffy sa for siden:

«Clove» da? Disse kjeksene bør smake godt altså ... :)



#12

daffy sa for siden:

Laget blandingen nå. Lukter jul i hele huset! Men bommet på mace og nutmeg da. Muskatnøtt og muskatblomme er tydeligvis ikke helt det samme.


#13

Tallulah sa for siden:

Hehe, nei. :humre:


#14

daffy sa for siden:

Takk til alle hjelpere. Kan melde om at kjeksene ble supergode! Barna elsket dem, til tross for sunt mel og lite sukker.


#15

frukt sa for siden:

:jippi:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.