Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jacuzzi/boblebad-erfaringer?

#1

emmat74 sa for siden:

Hei,

Jeg har fulgt med en del her på forumet i det siste og har endelig publisert mitt første innlegg :D

Mannen min og jeg er på jakt etter en jacuzzi til hytta og har kommet over flere leverandører.
Har dere noen erfaring med hvordan det er å ha barn (6 og 10 år) i disse?

Har kommet over disse to, noen som har erfaring med noen av de?
eksellentspas.no
http:/sunbeltspa.no

Hvor mye strøm bruker de?

Takk på forhånd for svar!


#2

Palmen sa for siden:

Aner ikke. Men ønsker meg hytte med boblebad. :jupp:

Velkommen hit! Håperndu vil trives!


#3

Niobe sa for siden:

Slekta har hytte med boblebad. Det er fra Arctic Spas og er til 8 personer. Flittig brukt av både barn og voksne i alle aldre. For de minste barna blir det jo nærmest som et basseng.


#4

Elise sa for siden:

Vi har hatt boblebad i overkant av et år nå. Det ble brukt kanskje 5 ganger i fjor og 0 ganger i år, så da havnet det på finn.no. :jupp:


#5

Carpe Diem sa for siden:

Velkommen hit! :blomst:

Vi har kjøpt oppblåsbart fra Mspa, for å teste ut om vi liker det/bruker det, før vi legger 100 T i en annen type ev. Vi har det på terrassen, og vi bruker det minimum et par ganger i uken, som regel oftere. Vi har bare hatt det siden august, men det bruker ikke mye strøm. Kanskje 100,- i uken?:confused:


#6

LaBanga sa for siden:

Har bestilt det samme og det kommer på døra til uka. Hvilke erfaringer har du gjort deg etter to år? Noen tips om hva vi bør/ikke bør gjøre?


#7

Nera sa for siden:

Vi har hatt et sånt bad i ett år nå (husker ikke merke), og en erfaring er at det krever en god del nøyaktighet ift. renhold, kloring osv, og det selv om alle dusjer på forhånd. Mannen har studert videoer på YouTube, kjøpt filtre, teststrips, klorgranulat osv.


#8

Pesten sa for siden:

Vi har kjøpt fra mspa. Brukt det i gjennomsnitt 3 ganger i uken. Kos med både mann og teens i denne her så vel verdt pengene. Naboene kjøpte make så nå sitter vi i hver vår hage og bobler :humre: :rekkehus:


#9

007 sa for siden:

Kan du linke til det dere har, Pesten? Og si noe om hvordan det er å holde rent osv?


#10

Apple sa for siden:

Vi har hatt et fra Calspa i 10 år. Bruker ikke strøm som vi merker nevneverdig til. Holder alltid 39 grader og har vært jevnlig i bruk, men burde nok brukt det mer.


#11

Hyacinth sa for siden:

Muligens et dumt spørsmål, men dusjer virkelig Folk Flest før de bruker sånne bad? Jeg synes det ser så ekkelt ut med de boblebadene...:skremt:


#12

Neket sa for siden:

Man har vel ikke folk flest på besøk i boblebadet sitt? Vil tro gjester dusjer først om man ber de om det?

Vi (mannen) vurderer også.


#13

Apple sa for siden:

Vi dusjer alltid. Og det er vel grunnen til at det brukes litt mindre. Fordi man ikke bare hopper oppi impulsivt når man har gjester. Mannen er veldig nøye med vedlikehold og bytter vann noen ganger i året. Men vi bader ikke så mye.


#14

Pesten sa for siden:

Vi valgte denne her: www.google.no/search?q=mspa+camaro+6p&prmd=isvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiPzuvxjZbqAhUSjosKHebCCnIQ_AUoAXoECAgQAQ&biw=375&bih=635&dpr=3#imgrc=dHof7gd5WlA3vM

Gubben som driver med renhold. Putter noe pulver i ca 10’min før vi skal oppi. Og så noe flytende ca 1 gang i uken. Vi bruker det ganske så mye så vi bytter vann ca 1 gang i mnd. Lett å tømme :jupp: og JA. Alle MÅ dusje før de skal oppi.

Vi er veldig fornøyd. Ser de har 4 pers og men naboene bestilte samme som oss og der er de max 3 stk oppi om gangen. De var veldig glad de bestilte samme str som oss.


#15

Polyanna sa for siden:

Ungene mener bestemt at dette hadde vært en kjempeide. jeg og mannen er litt mer skeptiske. :knegg:


#16

Martis sa for siden:

Pesten: bruker dere den på vinteren også? Det er i såfall interessant! Vet du hva strømforbruket er på den? Naboen har en fra Mspa og nå er mannen på gli!


#17

Pesten sa for siden:

Vi fikk det nå i mai :humre: men gubben ser for seg at vi skal ha det fremme i vinter og. Er jo da d er godt å bruke det. Vi har ikke merket noe spesielt på strømregning. Byttet varmtvannstanken nylig og så vet ikke om det hadde noen innvirkning.


#18

MissS sa for siden:

Vi har hatt fra Mspa, men solgte ifm flytting. Anbefaler å kjøpe spa frog. Videre hadde vi også ozon generator.


#19

Polyanna sa for siden:

Hva er spa frog?


#20

Pesten sa for siden:

Lurer jeg og på


#21

Elise sa for siden:

Det er vel bare å Google. Nesten like lett som at noen andre googler og gir deg link til forklaring. :knegg:


#22

Polyanna sa for siden:

Ja, men det kan jo hende at de som har det også har en lettfattelig forklaring, da. :knegg:

google ga masse produktreklame, med fasiten ser ut til å være "dings som holder vannet rent". :nemlig:


#23

Martis sa for siden:

Både moren min og broren min har jacuzzi, men større enn de fra mspa. Og det er skikkelig deilig på vinteren, så om vi skaffer oss er det greit at den kan brukes året rundt!


#24

Balanse sa for siden:

Vi har opp oppblåsbart spa på andre året.
Det satt langt inne å anskaffe, fordi den voksne synes det er kjipt med plastikkting, er skeptisk til å bruke så mye vann og til om vi klarte holde det rent. Det siste er jeg fremdeles skeptisk til, så vi skifter vann veldig ofte tross masse kjemikalier flytende rundt (vi har en pillemisbrukende spa, som lever på kombo av forskjellige tabletter). Jeg synes det er en vill ting å bruke så mye vann, og liker fremdeles ikke plastikkting. Men atleten på 15 år, som trener og trener får mye glede av det til sliten kropp, og til litt sosiale stunder med venner. Og siden jeg ikke liker varmen har det vært gull å ha det på 29 grader og bade litt disse dagene.

Vi har vært flinke til å dusje før og etter, bortsett fra den kvelden jeg hadde styremøte på terrassen og styret ble litt for boblet på flere plan. Men da skiftet jeg vann neste dag.


#25

MissS sa for siden:

Spa Frog er "vannkjemi som flyter i vannet hele tiden. Tas ut ved bad dermed er det alltid rent og klart" var svaret jeg fikk da jeg spurte for noen år siden. Den ene må byttes etter ca 1 mnd, den andre etter 3 om jeg ikke husker feil. I bruksanvisningen står det at man må ha i bromine eller klorin, men i følge kundeservice kan man bruke kun Spa Frog. Veldig lettvint og greit. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.