Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Alt kan suppes?

#1

Blondie sa for siden:

På lik linje med at alt kan vafles? :gruble:

Vi har ofte mye rester vi skulle brukt mer fornuftig enn i en reste-pyttogpanne. Jeg elsker supper og særlig på høsten, så jeg lurer på om dere har noen gode oppskrifter? I dag blir det potet- og purresuppe (pga rester), andre varianter over samme tema?

Typisk restemat er jo gjerne litt kjøtt eller fisk og endel grønnsaker. Krydder har vi gjerne tilgjengelig likevel. Tips?


#2

Dragen sa for siden:

Gul suppe:

1 løk rives på rivjern
1 fedd hvitløk
1 liter buljong
1 boks kokosmelk
4 ss curry, eventuelt pluss 1 ss curry paste
Chili etter ønske

Kyllingfilet, eller svinekjøtt
Grønnsaker


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.