Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Filmtips Netflix som passer 11-åring?

#1

Fintdethei! sa for siden:

Vi har hatt koselige lørdagskvelder de siste ukene, jeg og 11-åringen, med hjemmekino på loftet og sett film vi ikke har sett før. Hva anbefaler du? Jente 11 år, liker mye, fint om det kan fenge mor også.#3

Agent Scully sa for siden:

vi har sett bruce almighty og evan almighty. og det fenget hos oss.


#4

Neket sa for siden:

Wonderwoman?


#5

Fintdethei! sa for siden:

Se her ramler tipsene inn :blomst:


#6

Blondie sa for siden:

Perfekt, jeg er på nøyaktig samme leting. Vi elsker type NottingHill og Mamma Mia og hun spør etter noe lignende. Jeg er litt tom for ideer. :gruble:


#7

My sa for siden:

11-åringen min elsket Foreldrefellen.


#8

Nessie sa for siden:

Vi har sett «Kalde gys» sammen med våre :jupp: Avsluttende episoder med litt aktuelle tema.


#9

Elise sa for siden:

Skjønnheten og udyret, vaiana, svk, paddington, up, despicable me, shrek, benji ( :hjerter: ), pup star, air buddies, alvin og gjengen, foreldrefellen.


#10

Vianne Rocher sa for siden:

Men vil 11-åringer se sånne filmer? Dette er, med unntak for et par stykker som de minste ikke får se, filmer min 10-åring til nød ser sammen med småsøsken. Han foretrekker de nye Star Wars-filmene, superheltfilmer og tilsvarende «action». Har også hatt suksess med komedier som Dum og Dummere, Dodgeball og Blades of Glory. Han liker også Heimebane, Side om side og Parterapi.


#11

Blondie sa for siden:

Min snart 11-åring er ferdig med familiefilm-konseptet, hvertfall. Hun liker best komedier med litt romantisk snert. De MÅ følge Hollywood-modellen, hun knuses fullstendig hvis det ikke ordner seg tilslutt.


#12

Vianne Rocher sa for siden:

Av og til surner jeg også når filmer ikke følger oppskrifta. Når man bare har lyst på litt feelgood med happy ending og de får hverandre til slutt og alle blir glade men så bare må de legge inn en vri. Neeeei. Styr i så fall unna «My best friends wedding» og «LaLaLand» (selv om jeg virkelig elsker sistnevnte)


#13

Elise sa for siden:

Min 11-åring liker fortsatt sånn. Foreldrefellen så jeg med 13-åringen for bare en ukes tid siden.


#14

My sa for siden:

Unger er da ganske forskjellige når det gjelder slike ting. Mine er ganske mangfoldige og kan se veldig mye forskjellig, heldigvis. Min 11-åring så Megalodon og "De utrolige 2" på kino samme uke, sammen med den samme kompisen. Akkurat nå ser mine to 11-åringer og 13-åringen The Lion King, de kom på at de bare hadde sett den med norsk tale, for mange år siden, så nå ville de se den på engelsk. :knegg: Romantiske komedier er vel sjangeren det er minst interesse for, de liker best filmer med eventyr og spenning. 13-åringen kan se litt romantikk også da. Men også hun foretrekker spenning, grøss og action for tiden.

Alle tre kan ha glede av en god tegnefilm i blant (de voksne og).


#15

Elise sa for siden:

Sierra Burgess is a loser var en koselig film, synes jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.