Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vinterbukse til smale barn?

#1

Nera sa for siden:

Førsteklassingen har egentlig vinterdress klar (nyinnkjøpt Isbjørndress som fortsatt ligger i originalemballasjen), og dressen fra i fjor passer nok fortsatt en stund, men han vil selv helst bruke vinterbukse. Normalt arver han bukser fra søsteren, men nå har vi ingenting på lur, og PoP-buksa han ellers bruker, er ikke foret.

Hvilke bukser er OK, ikke for dyre, og holder seg oppe på spikertynne barn, noe som innebærer at han trenger seler. Siden han allerede har dress, vil vi helst ikke bruke mye penger på den siden den forhåpentligvis skal være backup.

Er det greit nok med skallbukse med ribbebukse under, så lenge han er aktiv, eller trenger han noe mer? Vi bor i Tromsø, og vinteren er egentlig mer rå og våt enn egentlig bitende kald.


#2

Tjorven sa for siden:

Mine unger var spikertynne i småskolealder, og var avhengige av seler på buksene for at de ikke skulle falle av. Vi kjøpte ålreite og ikke altfor dyre vinterbukser på Skogstad (Vi var flinke til å finne bukser på salg, så det er mulig det var derfor de ikke ble altfor dyre.)


#3

Nera sa for siden:

Skogstad glemmer jeg litt, men han har jo vinterjakke derfra som er helt OK.

Jeg synes fortsatt han skal bruke dress, og tenker han vil velge det når det blir ordentlig vinter, og de kanskje ikke bare er opptatt av å spille fotball i alle pauser i skoletida. Han nekter nemlig også å bruke støvler eller Cherrox når det regner fordi det ikke er godt å spille fotball i.


#4

Tjorven sa for siden:

Knerten brukte dress hele småskolen, men han hadde en som kunne forlenges, så jeg tror han faktisk brukte den samme dressen i mange år.

Snuppa nektet fullstendig å bruke dress etter skolestart, og hun er så sta at alternativet hadde vært å gå ut i vanlig bukse, så hun fikk todelt fra 1. klasse.


#5

Lavender sa for siden:

Mine har likt Didrikson Theron dress, slitesterk dress.
www.xxl.no/didriksons-theron-vinterdress-barn/p/1098856_7_style

Og Reima Wingon bukse med avtagbare seler, har holdt i tre sesonger.
lekmer.no/reimatec-wingon-termobukser-svart/p/101541?country_override=NO&dfw_tracker=27748-9143195&dv_adwords_campaign=1530069052&dv_adwords_network=g&dv_adwords_target=pla-368583539917&gclid=CjwKCAjw39reBRBJEiwAO1m0Oby0P7oAvLK05F52L1mdblUglWofSF0vLnbhje-1xM7LYLTJCZCEIBoCUqAQAvD_BwE

Yngste har bare skallbukse i år, en fra Molo som sitter godt på smale barn.


#6

Harriet Vane sa for siden:

Vi har hatt PoP med seler, todelt. Har spikertynne fiser av noen unger. PoP er fleksible i størrelsen og holder minst to barn i flere sesonger.


#7

Nera sa for siden:

Han er veldig aktiv, og egentlig har vi gitt opp det meste annet enn PoP pga slitestyrken. Imidlertid har vi ikke prøvd vinterbuksene derfra før, for vi har enten hatt dress, eller andre vinterbukser.

Og ja, skallbuksa både søsteren og han har brukt, har gått videre i arv til noen andre, etter at jeg hadde lappet et lite hull med Aquasure.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.