Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trampoline før vinteren

#1

nokon sa for siden:

Er det fleire her som har ein trampolinemodell der ramma blir halde saman av trampolineduken og fjærene? Vi er på leit dikter ein måte å ta inn duk og sikkerhetsnett for vinteren, men slippe å demontere heile metallstativet. Vi har ikkje stor nok plass inne til at vi kan demontere metallet delvis og oppbevare det i «kvarte» trampolinedeler.


#2

tink sa for siden:

Sendte deg nylig et bilde av vår demonterte trampoline. Den ble demontert i all hast, etter en tur borti naboen sin hekk... Vår kan egentlig stå av seg selv, men ble altså demontert litt kraftigere enn vanlig i år. Har vel en plan om å lagre den på en litt mer ryddig måte enn noen rør i en haug, men det kommer nok til å ligge ute. Kan dere eventuelt legge over noe presenning til neste sesong?


#3

nokon sa for siden:

Ja, det er absolutt eit alternativ.

Eit anna er kanskje å bruke tau og feste i 8 av festene eller noko slikt. Vi har ein labyrint av ledningane til Esau rundt trampolinebeina, sånn for å gjere det enkelt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.