Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Samme Pokemon Go-konto på ulike telefoner

#1

Bluen sa for siden:

Satser på at det er noen med-nerder her. :knegg: Omsider har jeg greid å få 10-åringens nye telefon på beina, med en barne-ID i bunnen. Jeg har fått installert Pokemon Go, men får ikke logget meg inn med min konto på hans telefon. Er det fordi det er en annen AppleID i bunnen? Noen som har erfart noe liknende?

Jeg åpner Pokemon-appen og velger Returning Player, men får ikke lov til å logge inn med min egen Id i Pokemon Trainer Club. Dette er det eneste alternativet jeg får for pålogging i tillegg til Niantic Kids.


#2

star sa for siden:

Jeg og minsten kan fint velge mellom våre kontoer på egne telefoner. Men vi har android.


#3

Bluen sa for siden:

"Unable to sign in" er feilmeldingen jeg får. Kan det ha sammenheng med at jeg har oppgitt hans virkelige alder i Apple-ID-en? Denne muligheten for å logge på med Kids Club har jeg aldri sett før.


#4

star sa for siden:

Ahh, kan godt hende vi løy på alder når vi laget konto altså.


#5

Candy Darling sa for siden:

Min har Pokemon Go på to telefoner, derav den ene hører til på en kids Apple ID. Pokemon logon er jo ikke koblet til Apple ID, jeg f.eks. har en annen mail på den.



#7

Matilda sa for siden:

Eldstemann spiller på samme konto (oppretta på min bruker) både på min telefon og på «hustelefonen», som er satt opp med hans Apple-konto, og det funker fint. Husker ikke om jeg har gjort noen spesielle innstillinger for å få det til, trur egentlig ikke det? Det hender det er litt påloggingstrøbbel av og til, men det går an å logge på og spille.


#8

Mex sa for siden:

Hmm..
Vi har samme pokemon go konto på to telefoner, med ulike apple ID, og det går helt fint.
Du er sikker på at du har riktig passord? At det ikke er endret en eller annen gang? Eller bruker for den saks skyld. (Træla lenge da minsten skulle ha inn sin, fikk det ikke til å stemme, så viste det seg at vi hadde en _ for lite i brukernavnet)


#9

Bluen sa for siden:

Jeg har riktig passord - men jeg får ikke opp den innloggingsmuligheten jeg vanligvis bruker på min egen Pokemon Go. Opprettet en egen bruker i Pokemon Trainer Club i håp om å komme meg inn, men det funker ikke. Feilmeldingen sier ikke at passordet er feil, bare "Unable to sign in. Please check that this Pokemon GO account exists and you have correctly selected New or returning player". Ettersom dette barneklubb-alternativet også kommer opp, antar jeg det kanskje er begrensninger fordi han er et barn - men jeg ser at denne appen har 9-årsgrense.

(Jeg får en annen feilmelding når jeg bommer på passordet.)


#10

Charlie sa for siden:

Unable to sign in er en beskjed man kan få når de oppdaterer hos Niantic eller når appen din ikke er oppdatert. Hos meg går det over av seg selv om jeg prøver litt senere. Det har vel nylig kommet noen oppdateringer i spillet, både ifht event i morgen og en ny funksjon som akkurat har blitt rullet ut de siste to døgnene eller så.

Noen ganger vet jeg noen også prøver å slette og reinstallere appen.


#11

Bluen sa for siden:

Det skal jeg prøve, Charlie! Jeg har jo opprettet dette klubbmedlemskapet etter at appen ble installert - kanskje det ligger noe der.


#12

Bluen sa for siden:

Juhu, jeg fant feilen da jeg reinstallerte appen! Jeg måtte legge inn en dato i starten, og jeg, mitt naut, hadde lydig lagt inn barnets fødselsdato. :flau: Nå er jeg inne. ENDELIG!


#13

Martis sa for siden:

Så bra det ordnet seg!


#14

Input sa for siden:

Den feilen gjorde jeg også, Bluen, så jeg måtte reinstallere og lyve på ungen noen år.


#15

Blåbær sa for siden:

Hehe, gjorde samme feil denne uken her også. Brukte evigheter for å finne ut av det. Til slutt spurte vi minsten, og jo han hadde tastet inn fødselsdato han.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.