Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Familiedeling og godkjenning av kjøp

#1

Bluen sa for siden:

Etter megen møye har jeg greid å opprette en barneprofil for 10-åringen og fått lagt inn hans nye telefon under Familiedeling. Funksjonen Deling av kjøp er påslått, men jeg får ingen varsler når jeg forsøker å laste inn apper på hans iPhone. :gaah: Jeg prøver meg f.eks. på Pokemon Go, skriver inn hans passord og blir spurt om jeg vil sende godkjenningsforespørsel til familieadministratoren. Jeg klikker på Spør - og ingenting skjer på min telefon. :mumle: Hvordan skal disse varslene egentlig dukke opp - som SMS, mail eller hva? Så vidt jeg kan se er det helt tyst på telefonen min, og det driver meg til vanvidd.




#4

Bluen sa for siden:

Det er samme problem som trådstarter der, ja - for jeg ser nå at jeg får varselet på iPaden min (men det forsvant igjen da jeg låste opp paden). Spør om kjøp er påslått på min telefon.


#5

sindrome sa for siden:

Du skal få opp varsel på skjermen din når han spør. Forslaget i supportsaken jeg linket til er at du må sette opp dine notifications slik at de dukker opp. Ellers er det kanskje det det svakeste leddet i dette, at det ikke er lett å finne tilbake til varslene i iPhone, men nå som jeg klarer å se alle tidligere varsler så tenker jeg ikke så mye på det. Men da bør du i alle fall få varslene. (Apple support snakker forresten norsk, så det er ikke noe problem å kommunisere med dem.)


#6

Bluen sa for siden:

Der fikk jeg det til! Det var nok en innstilling under Familiedeling på telefonen som ikke var påslått.


#7

sindrome sa for siden:

Du kan sikkert få opp gamle varsler på pad'en hvis du på opplåst skjerm sveiper ovenfra og ned.


#8

Bluen sa for siden:

Akkurat dette går ikke, og det driver meg snart til vanvidd. :gaah: På telefonen kommer det ingen varsler lenger, mens på iPaden ser jeg varslene på låst skjerm - og straks jeg låser den opp, forsvinner de. For godt.



#10

Bluen sa for siden:

Det viser seg at godkjenningsvarslene fra 10-åringens bestillinger har dukket opp på 12-åringens telefon. :knegg: Snakk om bukken til havresekken! Heldigvis greide jeg til slutt å finne igjen varslene på iPaden min.



#12

amo sa for siden:

Men hvor fant du varslene? Holder på å :badmood:


#13

amo sa for siden:

Sveipe ovenfra og ned ja. :o


#14

Bluen sa for siden:

Ikke sant! :knegg: Egentlig et ganske dårlig system.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.