Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Motivasjonslørdag


#2

vixen sa for siden:

Kaffe, p1 og fyr i ovnen på hytta. Vi er her for å vinterstenge bruket. Vi satt oppe og spilte spørrespill med ungene i går og koser oss. Rolig dag idag og har planer om å få jobbet et par timer.


#3

millact sa for siden:

Ungene sover, stille i huset. En skal i bursdag, jeg skal innom en venninne, så til andre venner og se hus.


#4

Stompa sa for siden:

Sitter og strikker; skal snart dra og trene. Først en kopp te. :jupp:

Resten av dagen er satt av til klesvask og pakking. Reiser til Østerrike for to uker i morgen, og vet ikke helt hvordan det blir med klesvask. Må nesten ha med meg mest mulig og håpe at jeg får ting til å gå opp. Prioriterer å ha med masse truser. :knegg:


#5

Millen sa for siden:

Idag skal vi på kino å se " Kutoppen" etter minstas ønske, cog med halv pris på kino idag er det helt greit. Ellers studier, husarbeid og surprise 40- års lag ikveld.


#6

Frøy sa for siden:

Her er det skolearbeid på meg, dugnadsarbeid på mannen og ungene koser seg meg sitt.


#7

Hondacrv sa for siden:

Eg skal på mgpjr og prøver å motivere meg til kjøring, bråk og styr :knegg:


#8

Matilda sa for siden:

Vi skal dra med ungene til nærmeste store kjøpesenter og handle inn vintertøy. Håper jeg overlever, så jeg får kommi meg hjem og fått unna noe jobb - jeg er skikkelig på etter’n.


#9

Trixie sa for siden:

God morgen.
Rolig lørdag i vente, prøve å få gjort endel skolearbeid og kanskje trene/gå en tur.
Kvelden er litt usikker enda.


#10

Timar sa for siden:

MGPjr her og, Honda! Heldigvis ikke så lang reisevei på oss, men det blir uansett litt styr.

Jeg prøver å manne meg opp til å løpe en tur i tåka, men sofa, unge og en overraskende kosete katt bidrar i motsatt retning.


#11

Maverick sa for siden:

Det er litt styr med MGP Jr ja. :knegg:

Jeg har kaffe, rydde- og jobbedag.


#12

polarjenta sa for siden:

Jeg skal snart dra på marked, årlig greie, og drar med foreldrene mine. I kveld skal eldste i bursdag og jeg skal bare slappe av når jeg kommer hjem.


#13

Blå sa for siden:

Jeg er hjemme alene og snart ferdig med den jobbingen jeg måtte gjøre. :lykkelig.

Helgen er rydding og vasking og hyggelig middag med mannen. Det kunne definitivt vært verre.


#14

Palmen sa for siden:

Kutoppen med de minste her også, de er supergira for å dra på kino. Halloweenfest hos vennefamilie i kveld. Heldigvis er det ingen «må gjøre» ting i hus eller hage, så da er det bare å kose seg med sosiale eventer:)


#15

Eia sa for siden:

God dag! Her er det bygging av le for veden, kombinert med fotball på TV for mann og eldste, yngste er i ballbingen og jeg vasker gulv og vinduer mens jeg hører på Gåtes nyeste. Planen er å få til en trimtur og kanskje, kanskje dra på Bohemian Rhapsody i kveld. Helt OK lørdag. :jupp:


#16

007 sa for siden:

Jeg har altså «jogget» i sidelengs pissregn og vind. Det gikk ikke fort, var nok ikke særlig pent å se på, men det ble gjort. :stolt:
Nå skal jeg pleie kroppen, overleve monstermens fra helvete og glede meg til overgangsalderen.


#17

Divine sa for siden:

Jeg har trent og handlet. Og var nesten hjemme igjen da jeg skjønte at jeg hadde glemt posen med kapselkaffe fra Nespresso for over 500 kr i kassa på Meny. Ringte dem, og de hadde heldigvis funnet posen. Vel, vel og bra det, men da jeg kjørte tilbake var det kul umulig å få parkert på senteret. Så nå har jeg fått mann og sønn som likevel var vei hjem fra Oslo til å stikke innom senteret mens jeg står på korttidsparkering på en bensinstasjon og håper ingen kommer og ber meg om å pelle meg vekk. Argh! Og alt dette fordi jeg er så glemsk. Jeg vil hjem! Dusje! Slappe av! Lage middag! :mumle:


#18

Eia sa for siden:

Kritikerne kan ta seg en bolle. Bohemian Rhapsody er herved anbefalt. Det er lenge siden jeg har hatt en så fin kveld på kino!


#19

Millen sa for siden:

Er det noe liv her?


#20

007 sa for siden:

Jeg er innom og det er liv i meg. :juhu:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.