Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gul søndag

#1

Kaffestuggu sa for siden:

Vi er litt usikre på plasseringen av hermetegn, men lar det gå for denne gangen.


#2

Stompa sa for siden:

:juhu:


#3

Stompa sa for siden:

Jeg har beregnet mye mer tid enn jeg trengte nå på morrakvisten, før jeg skal reise til Wien, så nå sitter jeg bare og blomstrer og venter på at taxien skal komme. Ser på Sister Wives mens jeg venter. :knegg:


#4

Divine sa for siden:

Tja, rimelig happy her. La meg i titiden i går også, selv om jeg sov fra ti til ti natta før. Har nok blitt litt gæmlis. Så nå er jeg våken og drikker kaffe. Mannen er på jobb og tenåringen sover, så jeg planlegger å nyte roen og freden og lese masse i Byens spor. Senere blir det løpetur og kino pluss en del båring papirarbeid jeg bare MÅ få unna. Føler meg som dem i IF-reklamen. Er det noe du utsetter nå?


#5

Divine sa for siden:

Hva skal du i Wien, Stompa?


#6

millact sa for siden:

Kos deg i Wien, Stompa!

Jeg er oppe, har på meg treningsklær, og skal på spinning om en time. Ungene syntes det var fryktelig lenge siden jeg hadde trent, det stemmer jo, så nå må jeg bare. Har ikke noe å skylde på i dag.


#7

Trixie sa for siden:

God tur Stompa.

Jeg våknet kl 6!! Jaja, lå til 7 og er godt I gang med skolearbeidet. Snart trening, besøke kjæresten og mulig kino i kveld kanskje. Og mer skolearbeid.

Det var den helga :knegg:


#8

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har sovet styggdårlig i natt, bare snudd meg fra side til side. Stod opp skikkelig stiv og støl i ryggen. Hilsen meg 97 år, liksom. Jeg tenker det blir en lang ruskeværstur i oppoverbakker og i ensomhet etter frokost. Berre fordi.


#9

annemede sa for siden:

Er oppe, har kaffe og har spist.


#10

Maverick sa for siden:

God morgen! Jeg har vært en sving på jobb før ungene våkna, dvs han største måtte jo våkne og gå opp i min seng og overta å ha hun lille i armkroken. :hjerter:

Nå er det kaffe og småpusling og litt jobbing og så skal jeg få gått meg en ordentlig lang tur i dag tenker jeg.


#11

Frøy sa for siden:

Jeg koser meg faktisk med å lage PowerPoint presentasjon. :sjokk:
Men kjenner meg selv rett kommer jeg vel innom stuggu igjen om noen timer og forbanner hele opplegget. :knegg:


#12

Fersken sa for siden:

Jeg er litt oppskaket etter å ha drømt en veldig livaktig og frustrerende drøm. Som også betyr at jeg har sovet dårlig. Heldigvis ingen planer idag.


#13

Pamina sa for siden:

Her reiser vi snart til håndballkamp i Moss.


#14

Millen sa for siden:

Her er det slækkesøndag etter 40- årslag igår og jeg var i seng kl 0300, og oppe kl. 9.
Skal på kunstutstilling på skolen og studere.


#15

Eia sa for siden:

God dag! Høsting av potet, gulrot og pastinakk står på programmet i dag. Samt joggetur med venninne og prepping av nevnte grønnsaker ++ til lammecarreen jeg sikret meg på tilbud i går. :nam:

Ellers suger jeg fortsatt på kinokaramellen fra i går - Bohemian Rhapsody kan anbefales på det varmeste!


#16

Matilda sa for siden:

God tur, Stompa!

Jeg har nesten akkurat stått opp etter at fireåringen bokstavelig talt sparka meg ut av min egen seng i natt, jeg sov noen timer i hans seng mellom 05.00 og 10.00, og så har jeg grubla på jobbting i halvsøvne en times tid, før fireåringen kom og holdt foredrag om trylling.

Jobb resten av dagen. Midtveisvurderinger, Brexit og litt pirking i toppen av en bunke engelsktekster står på programmet.


#17

tink sa for siden:

Hei og hopp. Jobbesøndag på meg, passelig med motivasjon. Så jeg får se om jeg finner noe spennende å jobbe med før dagen blir til kveld.


#18

Stompa sa for siden:

Divine; skal en uke på kurs for skandinaviske tysklærere i regi av utdanningsdept deres. Deretter ei uke skolehospitering i Innsbruck. Alt betalt av Erasmus-midler. :D


#19

Fintdethei! sa for siden:

2-timers tur med podkast på øret gjorde susen. Nå er middagen i ovnen, kroppen dusjet og det er bare å surfe inn søndagen.


#20

Millen sa for siden:

Har vært på kunstutstilling og luftet hodet, ingen bøker åpnet ennå.


#21

Skilpadda sa for siden:

Så gøy, Stompa! :D

Jeg har nettopp vært og trent og føler meg veldig flink. :kry: Nå skal jeg være heiagjeng mens Poden begynner på en runde pizzasnurrer, og så skal jeg høre på podcasten min mens jeg strikker videre på skjerfet jeg begynte på i går. :kry:^2


#22

Millen sa for siden:

God tur, Stompa. :)


#23

Stompa sa for siden:

Ble wienerschnitzel til middag i dag. :humre:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.