Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Badehåndklær til barn

#1

Blå sa for siden:

Jeg skal kjøpe julegaver til jenter på 6, som, i følge sine foreldre, ønsker seg badehåndklær og andre badeting.

Hvor kan jeg finne fine, store badehåndklær, helst med noen morsomme motiver (Disney, Paw Patrol, andre barnemotiver)? Og er det noen som har tips om bra badeskum og annet?

Takk


#2

My sa for siden:

Er det et alternativ å gi dem håndkler med eget navn? Det fikk mine da de var på den alderen, i julegave fra oldemora, og det var veldig stas. www.nameon.no/handkler/handkler-med-navn Praktisk også, når de skal ha med i gymmen/på stranda/på bading etc.


#3

Blå sa for siden:

Kjempegodt forslag. Takk


#4

tink sa for siden:

Jeg bruker å kjøpe sånt i bursdagsgaver på den lokale Kid-butikken. Princess og andre som selger gardiner og sengetøy bruker å ha litt forskjellig. Spør gjerne etter barnemotiv, det hender ofte de har noe liggende på lager.

Ellers kan også Toys R Us ha slike produkter.


#5

veobra sa for siden:

Du finner på Jysk også, sånne med motiver av lego eller hva det skal være.


#6

My sa for siden:

Selv takk, jeg bestilte akkurat nå gavepakke med toalettveske og badehåndkle i julegave til to barn jeg ikke visste hva jeg skulle gi. :knegg:

#7

Ru sa for siden:

Ungene har flere ganger fått med navn og det er utrolig praktisk. Jeg sende konsekvent med den slags til gym/svømming på skolen, mye lettere å finne igjen riktig når de har rotet det bort. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.