Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Tjorven sa for siden:

Jeg sitter på jobb og kjenner at jeg er på avvikling (har sagt opp jobben, og får dermed lite nye oppgaver). Jeg er i diskusjon med sjefen om hvor lenge jeg må være her, og hvis ikke oppdragsmengden tar seg betydelig opp, så håper jeg å være ferdig til jul.


#3

Eia sa for siden:

:juhu:

Endelig fikk jeg karret meg på sykkelen igjen! :tung november:

Nå sitter jeg og utsetter forberedelser til morgendagens møte med gubbeveldet - ikke lurt. Til arbeid, kvinne!


#4

Blondie sa for siden:

Jeg har ruslet til jobb i dag i helt vanvittige motbakker. Mentale sådan, for strekningen er nokså rett. Kroppen responderer bare ikke i dag. Tror jeg drøyer kaffen litt, gitt. :knegg:


#5

Millen sa for siden:

God morgen, jeg kom tidlig på jobb idag. Nå kaffe og frokost.


#6

Palmen sa for siden:

God morgen, her ble det sofadag med pjusk minstemor - feber på 39 og vondt i halsen er ikke kompatibelt med å gå på skolen.


#7

Mex sa for siden:

God morgen.
Starter dagen med hjemmekontor for å forsikre meg om at det går greit for eldstemann å gå på skolen i dag. Han sliter med magesmerter pga penicillinkur, så nå har vi gjort litt om på frokostvanene for å se om det hjelper. So far, so good.


#8

Blå sa for siden:

God morgen

På jobb. Litt trett. Og så mye mer er det vel ikke å si.

Jeg gleder meg til helg.


#9

Timar sa for siden:

Her skulle jeg inn og si noen velvalgte ord, men så var det helt tomt. Satser på en sterk kaffe før første møte skal denne dagen gå bra. :knegg:


#10

tink sa for siden:

God morgen. Trøtt her også. Man får glede seg over de regnfrie høstdagene som blir tildelt her vest.


#11

Polyanna sa for siden:

Litt trøtt her også, leste Alle skal ned å senga og kom til varslerkapitlet, og var så sint da jeg la den fra meg at jeg ikke fikk sove. Fy fader, altså, det er drøy lesning når man får hele historien sånn i en smell!

Og så er det alltid stas å sykle til jobb, gå av sykkelen og oppdage på det hvite setet at man har blødd gjennom. :gal:


#12

Harriet Vane sa for siden:

Spiral er tingen, Polyanna.

Jeg er så sliten og travel at jeg sliter med søvn, så det var nesten litt deilig da det viste seg at jeg har sykt barn. Skal jobbe litt hjemmefra, vaske litt klær og finne sjelen, mens den stakkars pjusken sliter med den dundrende hodepinen som går som en farsott i nabolaget. Hadde det selv forrige helg.

Ah...kaffe!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.