Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Millen sa for siden:

God morgen. :gjesp:


#3

Frøy sa for siden:

God morgen. Her hvor dere vet alt, hvor vil vi sitte på Rammsteinkonsert på Ullevåll?


#4

celebelen sa for siden:

God morgen!
Fortsatt hjemme i stua, skal på heldagsmøte med påfølgende middag og trenger ikke dra så tidlig.


#5

Eia sa for siden:

God morgen! Først kaffe, så jobb.

Regnskap it is - october, I'm coming to get you!


#6

tink sa for siden:

God morgen ja. Jeg er usigelig trøtt om morgenen for tiden, om kvelden også for den del. Skal bli greit med avspasering og planleggingsdag med ungene i morgen.

Kan noen forresten fortelle meg hvor jeg kan ha lagt rettetanga da jeg brukte den sist for et år siden?


#7

Timar sa for siden:

Tink, havnet bak en skuff på badet? Jeg burde egentlig gitt deg min. Ikke nok med at jeg har fått krøller på mine gamle dager, de er fullstendig motstandsdyktige mot rettetang også. :gaah:

Og sånn ellers, når A-menneskebarnet mitt må lokkes ut av senga, DA er det mørk november, altså.


#8

annemede sa for siden:

God morgen, forsov meg en smule i dag. Det er det gullfine med fleksitid, jeg kom ikke for sent på jobb. :lykkelig:


#9

tink sa for siden:

Takk for tips Timar, jeg skal sjekke når jeg kommer hjem. Har ikke så voldsomme krøller, det hadde vært stas. Men nå har jeg klippet det så kort at det må strigles litt fra tid til annen. Nuvel, i dag får det holde med fri flyt.


#10

ingling sa for siden:

Mornings! Torsdager er mitt lille hvileskjær fra buss og jobbklær for tiden, hjemmekontorerer før kurs seinere i dag. Ulempen er kun én skjerm, det begrenser litt.

Ellers, startet dagen med Lemsip, og håper det mirakuløst redder meg fra forkjølelsen som ubønnhørlig gjør seg gjeldende. :tvitvi:


#11

Millen sa for siden:

Jeg syntes torsdager er tunge dager om dagen så nå har jeg lukket døra til kontoret (er så og si alltid åpen) og satt på P7 juleappen og hører julemusikk. :)


#12

Palmen sa for siden:

Gooood morgen! Jeg var oppe styggtidlig i dag og har allerede levert på min 9 o'clock deadline (allerede klokka 08:27!!! :D)

Nå er det jobbejobbejobbe i en time til her på kontoret, før jeg skal hjem til det syke barnet mitt. Streptokokker. Sukk.


#13

Neket sa for siden:

Morn! Gjemmekontor mens noen særdeles hyggelige håndtverkere installerer ny peisovn. Hurra! Gleder meg til fyrings. God bedring til de som trenger det!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.