Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mange barnebøker - ønsker å gi bort til noen

#1

Strutsen sa for siden:

Jeg driver og rydder og innser at vi har altfor mange barnebøker i aldersgruppe 0-7 år vi ikke har plass til å oppbevare. Selv om jeg ikke liker å kvitte meg med bøker. :redd:
Noen som har tips til hvem/hva disse kan gis bort til? Jeg kan selvfølgelig legge på Finn.no noe sånt som «kom å ta det du vil ha», men tar gjerne imot andre (og bedre?) tips.


#2

jolie sa for siden:

Alle barnehager tror jeg tar imot med åpne armer. Jobben min gjør i alle fall det. Når bøker brukes slites de ut, og selv om det går hardest ut over bøkene i alderen 0-2 er ikke alle 3- og 4-åringer forsiktige med bøkene heller.

Når kidsa har vokst fra bøker, har jeg tatt de med på jobb. Fint å se at de brukes - når alternativet er å stå og støve ned.


#3

millact sa for siden:

Sykehuset, asylmottak, bruktbutikk eller krisesenter? Naboer?



#5

Pelle sa for siden:

Har gitt til barnehage, skolebiblioteket, venterom på jobben, kollegaer med barnebarn.


#6

Myria sa for siden:

Vi har gitt en del til barnehagen og ellers til loppemarked.


#7

Strutsen sa for siden:

Takk for tips! Venner er uaktuelt da alle har store barn. Har spart en god del til evnt. barnebarn ( too soon! :skremt: ) men har likevel mer enn nok å gi bort.


#8

Charlie sa for siden:

Barnebøker er pop på loppemarked. Ellers mange fine tips, her. Røde Kors har også ulike tiltak rettet mot barn endel steder, Kirkens Bymisjon, Blå Kors med Barnas Stasjon osv


#9

annemede sa for siden:

legekontoret


#10

frukt sa for siden:

Jeg ga bøker til skolebiblioteket.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.