Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ny kjøkkenmaskin

#1

mkj sa for siden:

Motoren på kitchenaiden min røk i går. Brukte mindre enn ett kilo mel, men den gikk allikevel varm.

Vil gjerne ha noe med mer kapasitet. Kenwood, de har så mange navn. Hvilken type vil jeg ha? Og har noen en Ankarsum (?) ser de er på tilbud på Obsnå med masse ekstrautstyr.

Jeg baker normalt smått nok til at det funker med KA, trenger ikke kapasitet til fire store brød, men noe i mellom.

Noen forresten som har reparert defekt KA? Da kunne den få leve videre på hytta.


#2

kamp sa for siden:

Jeg har Kenwood 1400 watt. Den kan jeg lage opp mot 3 kg deig. Veldig fornøyd .


#3

Timar sa for siden:

Kenwood Titanium, 1500 watt tror jeg det er. Lager deig nok til 64 kanelsnurrer i en runde, Ihvertfall :knegg:


#4

Nessie sa for siden:

Min KA er vel nå... 13 år :sjokk: Den duger greit enda, men ser for meg at det blir behov for noe nytt om noen år. Så henger litt her for tips.


#5

mkj sa for siden:

Har i første omgang avtalt å levere den til reparasjon. De gir meg prisoverslag først. Er ikke akkurat nå det passer best å svi av en del lapper på en ny.


#6

Olifant sa for siden:

Jeg ❤️ min Ankarsrum. Den er knall på store deiger!


#7

frukt sa for siden:

Jeg har Kenwood major premier med 1600 watt trur eg.
Er godt fornøyd med den bortsett fra at den klarer ikke å blande sammen små mengder.


#8

IzziCreo sa for siden:

Håper du får reparert den :nikker:

Jeg har en Electrolux Assistent, som nå heter Ankarsrum. Da jeg kjøpte for endel år siden så var det den som var kraftigst. For meg så var det et poeng da jeg i hovedsak bruker den til store deiger. Jeg synes ikke den er penest, på langt nær, men jeg har den i et skap, så jeg kunne vektlegge ytelse fullt ut.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.