Motoren på kitchenaiden min røk i går. Brukte mindre enn ett kilo mel, men den gikk allikevel varm.
Vil gjerne ha noe med mer kapasitet. Kenwood, de har så mange navn. Hvilken type vil jeg ha? Og har noen en Ankarsum (?) ser de er på tilbud på Obsnå med masse ekstrautstyr.
Jeg baker normalt smått nok til at det funker med KA, trenger ikke kapasitet til fire store brød, men noe i mellom.
Noen forresten som har reparert defekt KA? Da kunne den få leve videre på hytta.
Har i første omgang avtalt å levere den til reparasjon. De gir meg prisoverslag først. Er ikke akkurat nå det passer best å svi av en del lapper på en ny.
Jeg har en Electrolux Assistent, som nå heter Ankarsrum. Da jeg kjøpte for endel år siden så var det den som var kraftigst. For meg så var det et poeng da jeg i hovedsak bruker den til store deiger. Jeg synes ikke den er penest, på langt nær, men jeg har den i et skap, så jeg kunne vektlegge ytelse fullt ut.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.