Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Steamer til klær



#3

Filifjonka sa for siden:

Så bra! Halve prisen også. Trenger den ikke først og fremst på tur, men.




#6

Ru sa for siden:

Jeg har en tilsvarende de der håndholdte til Philips, men min er av merket Point. (Selges på Power.)
Jeg er veldig fornøyd med den, bortsett fra at den er litt tung og det er litt liten vanntank. Samtidig blir det vel neppe lettere om jeg skal ha større tank. :knegg:

Hadde jeg brukt den mer enn en gang i skuddåret skulle jeg jaggu vurdert den store varianten. :nemlig:


#7

Canisa sa for siden:

Jeg har også en liten, håndholdt fra Phillips som fungerer helt strålende til mitt/vårt bruk (kjoler, skjørt og bluser/skjorter). Til duker (som vi bruker et par ganger i året) og bunadskjortene bruker jeg strykejernet.


#8

Candy Darling sa for siden:

Poly, funker den til koffertkrøllede skjorter? Uten strykebrett?


#9

Pelen sa for siden:

Jeg har ikke Poluys, men en litt større og den fungerer veldig greit. Plagget henger når den brukes, du flater det ut med hånden og damper.

Duker og bunadsskjorte og andre ekstremt krøllete må ha strykejern. :nikker: Men de kan dampes ut med denne om de har hengt seg litt stygge eller ligget i bag/koffert.


#10

Charlie sa for siden:

Er en sånn steamer nok til vanlig «skjortestryking» for skjorter som har tørket på henger og ikke er veldig krøllete? Dvs nok til jobbruk? Eller bruker man strykejern først for å få et bra resultat, og steamer er kun for oppfriskning?


#11

Polyanna sa for siden:

Jeg har foreløbig bare brukt den på en bagasjekrøllete silkebluse (ligget i bag i dagevis), og det ble så fint, at! (Nå var det en bluse som ble krøllete så snart jeg brukte den litt, da, men det er ikke damperen sin skyld, tror jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.