Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Millen sa for siden:

:gjesp:


#3

annemede sa for siden:

Er i Oslo, venter på tog.


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg sitter på kontoret og har en oppgave som jeg skjønner at er delegert til meg, men som jeg har skikkelig lite lyst til å gjøre allikevel. Hipp hurra!


#5

Trixie sa for siden:

På jobb, det er iallefall en start. :knegg:


#6

Blondie sa for siden:

På vei til Oslo, dagstur med elever. Blir fint!


#7

Hondacrv sa for siden:

Her er det den store helsereisedagen. Først reggistannlege for f,este gang med jenta, og så skal eg på drop in-røntgen. Joho.


#8

tink sa for siden:

Mornings. Hjemmekontor mens jeg venter på ny strømmmåler.


#9

Eia sa for siden:

Morn. Jeg har gjemt meg på kontoret, men nå må jeg dra for å rekke tannlegetimen. Er det virkelig mulig for en voksen person å grue seg så mye? :neglebit: :tannlegeskrekk:


#10

Frk_Fryd sa for siden:

God morgen!
Er på kontoret enn så lenge, men har en syk unge plassert hos besteforeldrene mine så det er spørst om det blir veldig varig. Er litt smågruffen selv, så skal innrømme at sofaen frister veldig. Vel, vel, en liten økt får man vel til.


#11

Fersken sa for siden:

Dette blir en heftig dag med mange møter, time hos snakkedame, enda flere møter og musikkøvelse i kveld. Jeg sluker kaffe og håper på å holde maska til jeg er hjemme en gang i kveld.


#12

Eia sa for siden:

Null hull, som vanlig. Men jeg åler meg fortsatt som en mark i tannlegestolen. Godt jeg har en vennlig innstilt tannlege. :jupp:

Nå vil jeg produsere litt! :yessir:


#13

Tangerine sa for siden:

Guttungen har fått tannregulering i dag. Fremdeles like søt! :fnis: :hjerter:

Dyre greier, forresten.


#14

celebelen sa for siden:

Ser ut som det blir ei med regulering her også etter hvert. Sånn går det når man arver sin mors mangel på voksentenner, men med dårligere plassering.


#15

ingling sa for siden:

Jeg får nesten tannlegeskrekk av å lese om at andre skal til tannlegen, såeh... :skremt:

Såder start på dagen her, men nå kom piffen bittelitt tilbake, så da skal jeg holde ut resten av dagen. Gleder meg til å hente barn seinere. :hjerter:


#16

Stompa sa for siden:

Jeg hospiterer for livet i Innsbruck. Ganske intenst å springe mellom timer og lærere - og så bare sitte der og observere. Slår fast at elevene er mer eller mindre som mine egne, bortsett fra at de deltar mer i timene.

Det faglige innholdet er vanskelig å sammenligne fordi det er tydelig at de forbereder elevene på en helt annen type avgangseksamen enn vi gjør. Det vises særlig godt i tysktimene, når jeg sammenligner dem med typiske norsktimer. Samtidig blir jeg litt slått i bakken av at lærerne og elevene diskuterer parataktiske og hypotaktiske setningsstrukturer med den største selvfølgelighet. Hadde jeg brukt sånne ord til mine elever, hadde de bare sett dumt på meg. :nemlig:


#17

Palmen sa for siden:

Tangerine, du må fortelle hvordan det går med reguleringsungen utover kvelden og de nærmeste dagene. Det er vår tur i desember og jeg lurer litt på hva vi kan forvente. Bortsett fra regninga, da. :humre:


#18

Tangerine sa for siden:

Mhm! Han har fått oppe, og skal også ha nede. Han har store tenner og liten plass. Noen har kastet tennene inn i munnen hans, ser det ut som.

Det går bra til nå. Han dro tilbake til skolen, hadde gym og skal både på fotballtrening og speider. Sier han. :jupp:


#19

Toffskij sa for siden:

Jeg er ferdig med dagens undervisningssjau, skal bare ha et lite møte med en student, så er jeg ferdig med å snakke med folk for dagen. :introvert: Jeg hadde også en slapp og motvillig start, men har kviknet til litt nå (det trengs!).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.