Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

[Julegavetips?] Hva liker 5-6-årige jenter nu til dags?

#1

mina sa for siden:

Mine jenter er store, så jeg har ikke kontroll på hva 5-6 åringer liker nå for tida.

Hva er populært i den alderen?


#2

Chablis sa for siden:

Barbie
My little pony
Klær
Ting med glitter

Det er det min niese på 6 liker.


#3

Charlie sa for siden:

I den aldersgruppa er det mye fint på Clas Ohlsson ol.l. - lommelykt, hodelykt, pølseteleskoppinne (turer, aktivitetsdager osv) termos, vertkøykasse og sortimentsesker til å ha saker i (vi har en til tegnesaker, en til hobbyting og en eske med uttekkbare sortimentsesker til perler. Fargesortert... :knegg: )

Gavekort på kino. Er det bursdag nå, en ekstra julekalender er alltid pop. :ja:


#4

Nextlife sa for siden:

«Min «6-åring liker hobbygreier, gjerne sånne ferdige små materialpakker fra Panduro. Hun elsker å hoppe tau, spiller fotball på elitenivå(tror hun) og ønsker sånne fotballsaker man har bruk for til det. Hun er veldig interessert i kryp og skapninger i naturen, samt verdensrommet og sluker faktabøker om det. I sommer fikk hun håv og et lite bur for å ha fangsten i for å studere før hun slapp ut igjen og det var en skikkelig hit.
I fjor ga jeg henne hengekøye til jul, og den har vært flittig brukt.


#5

Anikka sa for siden:

5 åringen her er glad i perler, alt av tegne- og hobbysaker, a la sett fra Panduro, bygging av roboter (!), pluss-pluss, alt av kosedyr med store øyne, bøker (Roald Dahl og Erlend Loe er stor stas) og brettspill (Den forsvunnede diamanten, hatt over hatt, tegn og gjett etc). Klær, glitter og dukker ville vært helt skivebom her, foreløpig.


#6

Myria sa for siden:

Min snart-6-åring liker bl.a. Hatchimals, Pomsies, Cupcake Surprise, Shopkins, Fingerlings, Teeny Ty-bamser. Hun blir også veldig glad for klær og spesielt kjoler.


#7

Charlie sa for siden:

Forresten - for en 6-åring som ikke er for finslig - vi har stor glede av kortspillet Exploding kittens. Lett å lære, både flaks og strategi, så kan være moro for liten og stor.


#8

tink sa for siden:

Alt med enhjørninger er en slager her. Lego også, trenger ikke være friends, selv om det også er stas. I sommer kom det noen plagg med paljetter som skifter farge/motiv når du stryker på dem, også veldig poppis.

Perling, tegnesaker og hobbyting er også poppis, men se an foreldrene og les gjerne på pakken hva som er anbefalt aldersgruppe dersom man går for noe mer komplisert.


#9

Maverick sa for siden:

Hest! :hyper:


#10

Serena sa for siden:

I tillegg til det som er nevnt; Scruf-a-Luv "bamse", av klær er alt med sånne bevegelige paljetter superpoppis, gjerne med en enhjørning på - og alt som har med L.O.L å gjøre..


#11

Ru sa for siden:

LOL suprise something og whatnot.
Jojo Siwa-sløyfer.


#12

løve70 sa for siden:

:knegg:


#13

Daisy sa for siden:

Min seksåring liker å spille Junior Alias, og hun ønsker seg fingerlings. Hun fargelegger veldig mye, spiller fotball og ønsker seg symaskin og pil og bue.


#14

zinatara sa for siden:

Ting med enhjørninger på.


#15

Daisy sa for siden:

Ja, det og! Og Ty-bamser.


#16

Tjorven sa for siden:

Den 6-åringen jeg skal kjøpe gave til ønsker seg "genser med katter".

Min egen datter var veldig glad i sånne sett fra Panduro da hun var på den alderen.


#17

Kaija sa for siden:

Hele lekekatalogen og alt de har reklame for på rælbarnetvkanalene. Bamser med og uten lyd og bevegelse, verktøykasse fra Claes Olsson, limpistol, bokser med hobbyutstyr (Rusta selger bra og rimelig), morsomme spill, turutstyr som kniv, termos, sekk, grillspyd og sitteunderlag, alt som glitrer, alt som er slimete og ekkelt, lego (friends, elves og city er på jentungens liste. Særlig tog og fly) Lommelykt, perler, sminke -teater og vanlig, baby born-saker (sykkelsete og hjelm var populær bursdagsgave i sommer) Kule, pusete, glitrete, paljetterte eller guggete skolepennalsaker, klær med paljetter på...


#18

GydaG sa for siden:

Musikk- alt fra instrumenter til mikrofon. Hun skal få en høyttaler som kobles opp mot tlf og funker som en karaoke-greie. Jeg kommer garantert til å angre på dette kjøpet.


#19

mina sa for siden:

:lol: Det hadde mora hennes blitt glad for i hvertfall!

Tusen takk for mange gode tips!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.