Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken iPhone velger jeg?

#1

Divine sa for siden:

Vi får plutselig mobiltelefoner på jobben, og jeg må velge i dag hvilken jeg vil ha. :hjelp: Den skal brukes både jobb og privat. Jeg har iPhone 6 nå, og ønsker å holde meg til iPhone. Er 7 og 8 bedre enn 6, i så fall på hvilken måte? Er det noe problem at det ikke går an å plugge inn hodetelefoner på dem?

Jeg tar lite bilder, så kamerafunksjonen er ikke kjempeviktig for meg.


#2

Tjorven sa for siden:

Jeg ville gått for en versjon som er relativt ny, og tenker at 8 er det eldste man bør velge seg nå. Men hvis jobben betaler, så er det kanskje mulig å velge enda nyere enn det?

Jeg har en 8'er som jeg fikk for et år siden, og jeg er godt fornøyd med den. Jeg har uansett trådløst headset, så for min del spiller det ingen rolle at man må ha overgang for å bruke andre headset (overgangen fulgte med).


#3

Divine sa for siden:

Jobben dekker opptil 5500 SEK, og jeg er ikke interessert i å legge i så veldig mye ekstra selv, egentlig. Ikke mer enn en tusenlapp eller to.


#4

løve70 sa for siden:

Enig med Tjorven. Ville ikke gått for noe eldre enn 8. Har selv en 7'er og plages ikke av at det ikke er plugger til headset. Bruker kun trådløst.


#5

Blondie sa for siden:

Jeg skulle ha 8, men når den ikke var på lager ble det X. Fornøyd med den, men den er litt stor. Jeg synes det er lite pes med hodetelefonene, de ligger alltid i lomma likevel.


#6

Pelen sa for siden:

Når det gjelder hodetelefoner så kan du kjøpe en liten ledning å ha mellom hodetelefoner og mobil om du har vanlige hodetelefoner.


#7

Neket sa for siden:

Jeg ville heller ikke valgt noe eldre enn 8. Det eneste som er litt kjipt med mangel på den utgangen er at man ikke kan lade samtidig som man hører på musikk (hvis man ikke kjøper et adapter til - det går ikke med den som følger med). Men når det er sagt er jeg veldig fornøyd med batteriet på min 7 pluss, så det er ikke så ofte det er et problem.


#8

Pelen sa for siden:

Og du går for en 8 eller nyere. :nikker: Jeg har en stor 8 og er veldig fornøyd med en større skjerm.


#9

Che sa for siden:

Det er ikke noe problem med at det ikke er jackplugginngang - det følger med en slik overgang om det er aktuelt med ledning. (+ at headsettet som følger med har sånn "ladeplugg") jeg har nok heller ikke kjøpt noe eldre enn 8 - men har nok også vurdert den nye modellen iphone XR.


#10

Pelen sa for siden:

Ja, riktig, den overgangen fulgte med.


#11

Molly sa for siden:

Overgangen følger ikke med i årets modeller. :mumle:


#12

amylin sa for siden:

Overgangen følger med. Elsker min X!


#13

amylin sa for siden:

Ikke? Fikk med da jeg kjøpte iPhone X tidligere i år.


#14

Molly sa for siden:

Det stemmer bra, den er med i boksen til fjorårets modeller, 8, 8+ og X, men følger ikke med årets modeller.


#15

Bluen sa for siden:

Overgangen fulgte i alle fall med en 7-eren jeg nylig kjøpte til sønnen.


#16

-ea- sa for siden:

Hva ble det til, Divine, hvilken valgte du?


#17

Divine sa for siden:

Har ikke valgt ennå. Fant ut at jeg kunne vente til i morgen. Men det blir nok en iPhone 8. Vil jeg tro. Om ingen her inne sier at DET MÅ JEG IKKE FINNE PÅ! :skremt:


#18

-ea- sa for siden:

Tror heller at du må ikke finne på å velge noe eldre. Etterhvert så blir fonen treg når det kommer nye oppdateringer og slikt.


#19

Maverick sa for siden:

Jeg har 7 tror jeg, fordi jeg ikke vil ha så stor telefon, liker å kunne ha den i lomma.


#20

-ea- sa for siden:

Men den vanlige 8'ern er jo ikke større enn 7?
Målte dem nettopp, og de er akkurat like store. Eller små.


#21

Bluen sa for siden:

Det skal litt til, det, altså. Jeg har en iPhone SE (tilsvarende 6, tror jeg) som er litt over 2 år gammel. Bortsett fra batteriet funker den helt utmerket, like god som da den var ny. Stor lagringskapasitet og ikke treig overhodet.


#22

Palmen sa for siden:

Jeg har 8 plus og elsker den store skjermen. :hjerter:


#23

-ea- sa for siden:

Må jo ha ekstra store lommer for å få plass til plus-telefonene?
Syns egentlig 7'ern min er i største laget for bukselomma.


#24

Pelen sa for siden:

Min 8 pluss går lett ned i baklommen. I lommene foran får jeg ikke i så mange mobiler i de fleste buksene jeg har.

Bilen, forskjellen er at Din ikke er ny nå. Om Divines mobil skal holde i 2-3 år så er den telefonen teknisk sett ganske gsmmel da.


#25

Sonja Sockersöt sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med min iPhone X. Størrelsen er omtrent den samme som vanlig 7 eller 8, mens skjermen er på størrelse med Plusmodellene.


#26

Nessie sa for siden:

Jeg har den nye Iphobe XR. :D
Veldig fornøyd. Gikk fra 6 plus, størrelsen er ganske lik. Synes batteriet er mye bedre da, og den er enda mer brukervennlig.

Min 6 plus hadde jeg hatt i 2 år. Kunne i grunn hatt den lenger, men fikk ny på jobb. Mulig batteriet skal skiftes da, når Snuppa tar over den gamle 6 plus.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.