Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Aktivitetskalender

#1

millact sa for siden:

Det blir det i år, lavterskel. Dere som har det, hvordan henger dere opp lappene?


#2

IOA sa for siden:

I fjor hadde vi lapper i en boks. I år vurderer jeg å bruke en tegn selv- kalender fra Søstrene Grene, men har ikke bestemt meg. I fjor byttet vi litt på lappene da jeg ble syk, og så sparte vi et par lapper som vi ikke trengte så mye stæsj til for de siste dagene hjemme hos mamma og pappa. Litt upraktisk å få «dessert etter middag» på julaften feks.


#3

Myria sa for siden:

Klipp papp i passende biter og heng opp med tråder. På utsiden står bare tallet og på baksiden står aktivitetet. Dekorer lappene om du ønsker. Eller kanskje konvolutter?


#4

Tallulah sa for siden:

Vi putter lappene oppi poser og hang opp på gavekalenderen jeg hadde sydd.


#5

My sa for siden:

De gangene vi har hatt aktiviteter har jeg skrevet på en lapp som jeg har rullet til et rør og knytt et fint bånd rundt, og hengt opp i pakkekalenderen i stoff som vi alltid bruker. Da har det vært en blanding. Pakker på hverdager, godteri på lørdager og aktiviteter på søndager, men ville gjort det slik hvis vi bare hadde aktiviteter også.


#6

millact sa for siden:

Det blir nok en blanding, men stort sett aktiviteter.

Har en brodert med ringer så det beste er nok å knyte på.


#7

My sa for siden:

Det blir ganske fint med ruller med fine bånd rundt. :nikker: Ekstra fint hvis du bruker farget papir, eller litt grovt, resirkulert papir.

#8

millact sa for siden:

Takk for tips!


#9

ming sa for siden:

Jeg har en kalender med lommer, kjøpt på Kremmerhuset for sikkert 10-12 år siden. Putter lappene oppi lommene.


#10

oslo78 sa for siden:

Akkurat den har vi også! Gjør det samme.


#11

Arran sa for siden:

Jeg klipper ut hjertelapper hvor jeg skriver på dato og aktivitet. Putter lappen oppi en nydelig englete julestrømpe som Pøblis laget til jentungen da hun var liten ❤️


#12

millact sa for siden:

Fri fredag, så får se hva jeg finner på. Planen er å ordne det da.


#13

millact sa for siden:

Kjøpte en pakke poser og tall på TGR, rimelig. Putter lappene oppi bare. Må ordne det til uken og få oversikt. Glemt det litt ut rett og slett.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.