Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dobbelt vaffeljern

#1

amo sa for siden:

Mamma ønsker seg dobbelt vaffeljern til jul. Hvilket kjøper jeg da? Noen gode anbefalinger, og kanskje et godt "black friday" tilbud?


#2

Neket sa for siden:

Wilfa. :nemlig:


#3

Camomilla sa for siden:

Jeg har Wilfa og er veldig fornøyd med det.


#4

Acino sa for siden:

Jeg fikk dobbelt wilfa for noen år siden og ble ikke fornøyd. Mitt gamle enkle wilfa steker raskere to etter hverandre enn det doble stekte en gang. Vaflene ble mer tørket, harde og fæle. Jeg forsøkte klage men siden det var gave hadde jeg ikke kvittering og kom ingen vei. Endte med å gi bort irritasjonen og mitt gamle enkle fungerer topp. Så, ikke akkurat anbefaling men ett innspill.


#5

Linella sa for siden:

Jeg har også erfart at det tar lengre tid å steke en runde med vafler i dobbeltjern enn to på rad i enkeltjern, men bortsett fra det så synes jeg Wilfa sitt doble fungerer greit.



#7

Lavender sa for siden:

Vi har Wilfa best i test nå, det er greit, men det første reklamerte vi på. Vi hadde dobbel Åviken før dette, greit det også.


#8

Charlie sa for siden:

Mine vaffelstekende loppisvenner som «bruker opp» minst et vaffeljern pr loppis, bruker ikke doble jern, de steker ujevnt og er lite effektive ved større kvanta, sier de. De bruker flere enkle jern. Men ønsker hun seg det, kan man se på en test som over og velge det best tilgjengelige.


#9

Galathea sa for siden:

Jeg har Åviken Elegance, og er veldig fornøyd, det er av god kvalitet og steker raskt og jevnt. Kom godt ut i tek.no-testen som er nevnt lenger opp, men ikke nevnt i den andre testen.


#10

Avatar sa for siden:

Vi har et som er bra. Åviken Nobless heter det.


#11

Snippa sa for siden:

Jeg har et wilfa som jeg er misfornøyd med, og et Åviken som jeg synes er helt ok.
Det steker ganske kjapt, og vaflene sitter ikke fast.


#12

GinaK sa for siden:

Har også et dobbelt vaffeljern fra Wilfa. Er veldig fornøyd med det.


#13

Geitrams sa for siden:

Wilfa. Har hatt Åviken, men var ikke fornøyd, og byttet det ut med Wilfa.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.