Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp - headset funker ikke på PlayStation 4

#1

Bluen sa for siden:

Dette har jeg overhodet ikke greie på, men jeg har en maks frustrert 10-åring hjemme som ikke lenger greier å bruke headset (med mikrofon) på PlayStation-en. Først trodde vi jo at det var selve headsettet (herlig norsk ord!) som var ødelagt, og den dumsnille mora kjøpte nytt, men heller ikke dette funker. Hva i all verden kan det skyldes?


#2

Tallulah sa for siden:

Det er ikke alle headset (øretelefoner på norsk) som er kompatible. Hvilket har han, og hvilken modell? Men det kan hende det har skjedd noe i instillingene også.

Prøv å gå inn hit:
Devices > audio devices menu


#3

Bluen sa for siden:

Tusen takk, Tally! Vi fikk god hjelp på Teknikmagasinet og forklarte hvilken PS vi har, så jeg håper ikke det er manglende kompatibilitet som er årsaken.

(Aner ikke hva headsettet heter - må se når jeg kommer hjem.)


#4

Tallulah sa for siden:

Du kan også se på volumet. Så vidt jeg husker var vi borti det samme, og da var stemmevolumet skrudd ned eller noe sånt. Så vi trodde det ikke funka, men så var det bare mikrofonlyden som var skrudd av. :knegg:


#5

Bluen sa for siden:

Høres ut som noe som kunne ha skjedd oss også, ja! :knegg:


#6

Pelen sa for siden:

Du får si ifra om du har et head set til salgs. :knegg: Herremannens skurrer tydeligvis.


#7

Bluen sa for siden:

He-he, får håpe løpet ikke er kjørt ennå. Det skal i alle fall være kompatibelt. Ved å endre innstillingene fikk vi lyd i selve høyttalerne, men mikrofonen er fortsatt tyst. :mumle:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.