Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Billig Ipod Nano - hvor finner jeg det?

#1

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg har tenkt å kjøpe Ipod til mamma til jul. Jeg hadde tenkt å bruke ca 1000 kr på en Nano 4 Gb. Det var en fin plan, helt til den nye Nanoen kom på markedet. Den er naturligvis dyrere. Så nå er gode råd dyre, og jeg håper det er noen her som kan hjelpe meg. Er det trygt å kjøpe Ipod på ebay? Eller er det garantert tyvegods? Hva med å importere fra USA, er det noe jeg må tenke på angående volt og denslags? Andre steder jeg kan gå? Det er jo egentlig helt greit å få den gamle typen, men det er kanskje ikke mulig lenger?


#2

Juste sa for siden:

I USA går alt på 110 volt så det er ikke og anbefale. Apple er jo veldig flinke på og holde prisene høye over alt så jeg tviler på at det er veldig mye og hente. Sjekk prisguiden på www.hardware.no så finner du billigste pris i Norge i hvert fall. Ser ut som den starter rundt 1000 kr. Jeg kan varmt anbefale Amentio, som er tredje billigst. De har jeg handlet hos mange ganger med meget godt resultat.


#3

Miss Norway sa for siden:

Det er veldig mye billigere å kjøpe i USA, men for å være ærlig hadde jeg ikke giddet på et såpass "billig" produkt. Jeg sjekket ut at jeg kunne spare nesten 40% på en ny Mac til 20.000 kr, men selv om du finner en iPod i USA, så er det mange butikker der som ikke har lov å shippe ut av USA. Volten er ikke noe problem bare man lader via USB på PCen. Idag selges ikke iPodene med nettlader, de må kjøpes separat og om du da kan kjøpe en norsk - eller må ha en amerikansk med omformer - det vet jeg ikke.

Men om man må betale moms og avgifter (vet ikke om det er toll også på elektiske artikler) så er det ikke mange kronene man sparer totalt. Og det kan være VELDIG praktisk at den er kjøpt i Norge med tanke på garanti og support, altså. Been there, done that.


#4

allium sa for siden:

Jeg har iPod som er kjøpt i USA (da jeg var der), jeg lader den via USB-kabelen, men jeg har egen internasjonal lader også, med masse forskjellige adaptere, den kostet ikke all verden.


#5

Senna sa for siden:

Ser at de har en 4gb til ca1150 kr på Elkjoep sine nettsider iallefall.


#6

Miss Norway sa for siden:

Her kan du finne en billig en hvis du kan nøye deg med 2 GB.


#7

Agent Scully sa for siden:

Enig med missen. Jeg likte dårlig at garantien på min amerikanske iPod gikk ut 4 dager før den gikk i stykker, hadde jeg kjøpt i Norge hadde den vært dekket ... Og garantien får du nok bruk for, drittprodukter som det er ... :himle: selv om de er veldig fine da ... :flau:


#8

Pepper Lemon sa for siden:

Tusen takk for alle tips! Jeg gidder da altså ikke bestille fra USA, så det får blir 1200 kr da. (Jeg har sjekket samtlige tips her inne, og den Juste tipset om kostet 1050. Og så legger de på 150 kr i frakt - og vips! 1200 kr der også.)

2Gb går ikke, det må være 4. Ellers tusen takk, Missa!

(Jeg har for øvrig ikke hatt bruk for garantien på iPoden min, Kif. Bortsett fra at to par earplugs har blitt ødelagt. De er visst av elendig kvalitet. Om selve poden ryker, ja da blir jeg sur.)


#9

Miss Norway sa for siden:

Jeg har kjøpt mine siste på Apple Store. Gratis levering rett på jobben, deilig. Ser de koster 1190,- der også.

Der er forøvrig det eneste stedet de selger RØDE (men bare 8Gb størrelse da), der går en (bitteliten, men dog) del av inntekten til veldedighet. :stolt:



#11

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg så den jeg også, men den finnes egentlig ikke. :vetikke: Idet jeg går til bestilling, så forsvinner den liksom. Jeg tror de egentlig er utsolgt for den. (Det er jo tross alt den gamle modellen.)

Jeg har bestilt min gjennom Apple, og fikk da gravert inn navnet mitt. Kunne jo bestilt derfra ja ... Betaler man ikke for frakten der altså?


#12

Miss Norway sa for siden:

Nei, ikke over en viss sum. Hvis du lager et "lissomkjøp" der så ser du at det står Gratis Levering.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.