Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

It’s Friday, Friday

#1

Kaffestuggu sa for siden:

:kaffepc:

-50% på svart kaffe. KUN I DAG!


#2

Millen sa for siden:

:gjesp:


#3

Timar sa for siden:

God morgen. Vekkerklokka hylte mens jeg syklet ned til banen, tidlig våken, ja. :gjesp:

Jeg er visst en sånn som i prinsippet er mot black friday, men likevel utnytter at jeg kan få kjøpe yndlingsbuksa til halv pris.


#4

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Straks kurs, storebror er syk så han skal være hjemme.

Glad det er helg snart.


#5

Eia sa for siden:

God morgen. I dag skal jeg spare mange tusenlapper ved ikke å gå på Black Week, Black Weekend, Black Friday hele uka, feire Black Friday, eller hva det nå heter for tiden, men heller reise på hytta. :jupp:

Jobbe først, da.

Drikke kaffe aller først, da.


#6

Blondie sa for siden:

Jeg trasser med å ikke kjøpe noe i dag, jeg er så lei! Må beskjemmet innrømme at jeg har handlet senger på tilbud da, men der hadde jeg ikke råd til å la prinsippene vinne. :knegg:

Helg! Skal bli veldig, veldig fint.


#7

Hondacrv sa for siden:

Altså. Er det ting ein treng, kan ein jo likeglade benytte seg av tilbuda. Det kjipe er vel når ein begynner å bruke kredittkort for å ha råd til det, eller går amok på generelt grunnlag. Og lei av alt det svarte er me vel alle. Eg skal kjøpe meg ein genser i dag.
Ellers har eg fridagen min, og det trengst, kjenner eg.


#8

tink sa for siden:

Mornings. Har dukket svart kaffe, og venter på at det svarte humøret skal forsvinne. Det skal jammen bli godt med helg!


#9

annemede sa for siden:

Har fått kaffe. Fikk trent yndlingsidretten min i går. :lykkelig:


#10

vixen sa for siden:

Fredag igjen gitt. Har mye jeg må få unna før 11. Folks manglende økonomistyring gjør meg sprø av og til.:gaah:
Nuvel, til arbeidet!


#11

Fersken sa for siden:

Svart kaffe, ja takk.

Jeg begynner å bli litt stresset til korpskonkurranse i morgen. Grytidlig opp og bekledningen er ikke helt klar enda.


#12

Tjorven sa for siden:

Jeg er også i prinsippet mot Black Friday. Samtidig er jeg litt sur på mannen min som ikke har klart å ønske seg noen ting, og derfor kommer jeg til å kjøpe den samme tekniske duppedingsen om noen uker isteden og da til en høyere pris. :gaah:

Jeg har selvfølgelig vært "flink kone" og levert ønskeliste. Men det er jeg som er økonomen i familien, så det er godt mulig at mannen utsetter kjøpet til jula er bittelitt nærmere han også.

Ellers ... jeg er veldig glad for at det er fredag. Denne helgen skjer det ingen verdens ting, og det skal jeg glede meg over. Jeg skal strikke, slappe av og komme til hektene.


#13

Stompa sa for siden:

Jeg har trent, og siden treningssenteret ligger inne på byens største kjøpesenter fikk jeg konstatert at selv om lokalavisa hevder det var kaos der, var det i realiteten helt rolig og bare noen få shoppere som var ute. De åpner tidligere enn vanlig i dag, men for meg så det ikke ut som om det kan være lønnsomt. :muhaha:


#14

Trixie sa for siden:

God morgen.
Rolig morgen på sofaen her, skal ut på galskapen i byen etterhvert.
Ellers ikke de store planene for dagen, og det er helt ok. Venninnemiddag i kveld.


#15

Blondie sa for siden:

Det blir jo ikke noen sak av at det er rolige tilstander, Stompa. :humre: Har nettopp diskutert det medieskapte-konseptet med elevene mine. Vi lo.


#16

Martis sa for siden:

Jeg syns det er helt greit at det er black week akkurat den uken den 14 år gamle siemens vaskemaskinen min tar kvelden... Jeg vurderte å reparere den, men de kunne ikke garantere å ha reservedeler, så da benyttet jeg meg heller av halv pris på Elkjøp.

For de som er kjent i Oslo var det kø (av biler) fra Bjerke og til Storosenteret kl 8 i dag tidlig :koko:


#17

Addison sa for siden:

Ugh, glad jeg har hjemmekontor, må gjennom Storo-krysset for å komme til kontoret. Ignorerer alle BlackFriday-greier, håper jeg. Husets engasjerte tenåring har nedlagt forbud på prinsipielt grunnlag. Er ikke så trøtt i dag, sov litt lengre og en god del bedre i natt, selv med 2-3 turer opp på toalettet. Helg blir bra ja! Eneste plan er middags- og konsertdate med mannen i morgen, gleder meg!! :hjerter:


#18

Harriet Vane sa for siden:

Fersken: Er du klar for konkurransen? Har ikke fått øvd så mye i uken, men øvde som et svin i helgen og det hjalp mye. Prioriterte tid med mannen i går, så jeg måtte opp med fuglene for å pakke i dag tidlig og ikke-ikke-ikke glemme noter eller instrument.


#19

Addison sa for siden:

Hvilken konkurranse er dette Fersken/HV? Streames den? Elsker korpsnerding! :hjerter: Tvi-tvi begge to!


#20

Hondacrv sa for siden:

Det var synd å seie at det tok av og var black-kaos på Vikersund. Som han sa han i butikken, "det var ikke akkurat kø utenfor klokka ni" :knegg:


#21

Pingis sa for siden:

Livet mitt er bare sånn passe for tida, men i ettermiddag skal jeg se Nøtteknekkeren på teatret sammen med gjengen min. Det tror jeg blir stas.
Jo, også har jeg bakt skikkelig fantastisksupre kanelfletteboller! De ble så gode at jeg frykter at jeg spiser opp alle førti før jeg får levert dem til morgendagens julebasar ...


#22

Maverick sa for siden:

Pingis da! :klemme:


#23

Fersken sa for siden:

Addison: ikke streamet denne konkurransen. Er regional underholdningskonkurranse for morro skyld.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.